Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Július 12. 10:05, péntek | Helyi
Forrás: KEMRF

Villámfogásként esztergomi közokirat-hamisítót fogtak a rendőrök

Villámfogásként esztergomi közokirat-hamisítót fogtak a rendőrök

Alighogy kiadta a bíróság tegnap az elfogatóparancsot az esztergomi gyanúsított ellen, a rendőrök szinte máris elkapták a közokirat-hamisítással vádolt férfit.

Meg sem száradt a tinta egy esztergomi férfi ellen kiadott elfogatóparancson, az esztergomi rendőrök elfogták a keresett személyt. A Pesti Központi Kerületi Bíróság rendelte el felkutatását és őrizetbe vételét csütörtökön, az egyenruhások pedig még aznap meg is találták. A férfival egyébként szerdán találkozott egyik elfogója. Igazoltatta, így pontosan emlékezett rá, hol lakik, hol kell őt keresni. Már sötétedett, mikor az egyenruhások az elfogatóparanccsal a kezükben megjelentek a közokirat-hamisítás miatt keresett személynél. Otthon találták a 43 éves terheltet. Előállítását követően a rendőrség őrizetbe vette, majd a bíróság további utasításáig a járőrök a tatabányai rendőrkapitányság fogdájába szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT