Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 21. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a világ új kedvence

Villantott a világ új kedvence

Alexandra Stan még alig pár hónapja élvezi csak a világsikert, de máris magáévá tette az egyik kedvenc sztárszokást - az intim részek nyilvános mutogatását.

Aki rádiót hallgat, naponta többször is belefut a Mr. Saxobeat című slágerbe, amiért a többség szívesen képen törölné az előadót, Alexandra Stant. Ám amikor nemcsak a fülünkre akar hatni a román popcsillag, akkor sokkal elviselhetőbb a produkciója. Legalábbis a férfiak számára. A huszonkét éves énekesnő ugyanis idén már a második fellépését dobta fel azzal, hogy betekintést enged igencsak rövid nadrágja tartalmába. Mindezt persze bugyihiánnyal teljessé téve. Mert egy igazi sztár, aki nevét gyorsan akarja megismertetni a néppel, annak így kell viselkedni. Vagy valami értékelhetőt előállítani. De, mint az élet több területén, itt is egyszerűbb szétrakni az ember lányának a lábait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára