Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Augusztus 24. 14:47, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/katasztrófavédelem

Villanyoszlopnak csapódó kocsi Dömösön, fejre állt kisteher Dágon - FOTÓK

Villanyoszlopnak csapódó kocsi Dömösön, fejre állt kisteher Dágon - FOTÓK

Villanyoszlopnak hajtott egy kocsi a 11-es főút dömösi szakaszán csütörtök délután. Délelőtt pedig árokba borult egy kisteherautó Dágon.

Villanyoszlopnak hajtott egy kocsi a 11-es főút dömösi szakaszán csütörtök délután, a kocsiban ketten utaztak, senkinek nem esett baja. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, majd az úttestről félrehúzva megszüntették a forgalmi akadályt. Értesítették a szolgáltató szakembereit, mert a villanyoszlop súlyosan károsodott. A szakemberek elmondták, hogy a károsodás a villamos energia ellátást nem befolyásolja és az oszlopot rövid időn belül kicserélik.

Letért az útról és az árokba borult egy kisteherautó csütörtök reggel Dágon a Deák Ferenc utcában. A jármű téglát szállított, mely szintén az árokba borult. A sofőrt a mentőszolgálat munkatársai könnyebb sérülésekkel kórháza szállították. Az esztergomi hivatásos és a sárisápi önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót, megszüntették az üzemanyag szivárgást, majd kerekeire állították. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Címkék: baleset, Dág, dömös, tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.