Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2018. Szeptember 17. 10:12, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Virtuális világokba utazhatunk már Esztergomban is!

Virtuális világokba utazhatunk már Esztergomban is!

Már Esztergomban is elmélyülhetünk a Virtuális Valóság számos világába. Mesterséges univerzumok eseményeibe élhetjük bele magukat, izgalmas, látványos programoknak lehetünk részesei.

NextLevel néven új szórakoztató és oktató centrum nyílt Esztergomban a Kossuth Lajos utca 38/a szám alatt. A világ minden táján egyre népszerű Virtuális Valóság (Virtual Reality = VR) lehetőségei így már az esztergomiak és környékbeliek előtt is megnyitják a végtelenség és a fantázia lehetőséget.

A VR-szemüvegeken keresztül más nézőpontból, szemszögből láthatjuk az adott témát, tevékenységet a szórakoztató központban, amely az oktatásban, kultúrában is nagy szerepet vállal.

Számos intézmény (iskola, múzeum, könyvtárv) alkalmazta már a világon nagy sikert aratva korosztálytól függetlenül.

Az újonnan nyílt központ célja Esztergom fellendítése ebben a technológiai ágazatban, illetve, hogy elősegítse a diákok tanulását a virtuális térben, fejlessze a gyerekek készségeit, még érdekesebbé és látogatottabbá tegye a könyvtár, illetve a múzeumok programjait, és egyáltalán nem cél a játékfüggőség kialakítása!

A világ fejlődése rohamosan felgyorsult és Ötvös Ádám a központ üzemeltetője pedig szeretné, hogyha Esztergom, közösen tartaná a lépést a haladással!

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-70/423-8189

E-mail: nextlevelgamecafe@gmail.com

Facebook :
www.facebook.com/NextLevelGameAndCafe

Instagram :
www.instagram.com/nextlevelgameandcafe/

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 08:02, hétfő | Helyi

Esztergom és kocsmavilága – A város a Kocsmaturista szemével

Esztergom valóban a legkedélyesebb magyarországi kisvárosok egyike – állítja az országot és a világot járó kocsma- és sörblogger, aki magát egyszerűen csak Kocsmaturistának hívja.

2019. Június 16. 17:56, vasárnap | Helyi

Állást kínál a Babits iskola

Pályázatot hirdet a Babits Mihály Általános Iskola testnevelés-biológia, vagy testnevelés- bármely szakos tanár munkakör betöltésére.

2019. Június 16. 10:49, vasárnap | Helyi

Busz és autó ütközött Tokodaltárón

Összeütközött egy busz és egy személykocsi Tokodaltárón a József Attila utcában, a 10-es főút belterületi szakaszán szombat délután.

2019. Június 16. 10:05, vasárnap | Helyi

Kigyulladt épülethez siettek az esztergomi tűzoltók

Kigyulladt egy elhagyatott, romos épület Esztergomban a Prímás-szigeten a Gőzhajó utca közelében szombaton.