Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. Augusztus 29. 10:26, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Visszakapta ékszereit a megrontó által kirabolt idős asszony - VIDEÓVAL

Visszakapta ékszereit a megrontó által kirabolt idős asszony - VIDEÓVAL

A pénz ugyan nem került elő, de az ékszereket megtalálták L. Lászlónál az esztergomi nyomozók, így vissza tudták adni a kirabolt és bántalmazott pilismaróti asszonynak.

Az esztergomi nyomozói szerdán visszaadták megtalált értékeit annak az idős asszonynak, akit augusztus 21-én a délutáni órákban Pilismaróton saját háza kertjében támadott meg L. László. 33 éves piliscsévi férfit összehangolt rendőri akció keretében, három nappal a bűncselekmény elkövetését követően Esztergomban elfogták a rendőrök, a bíróság pedig kedden előzetes letartóztatásba helyezte. A gyanúsított ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A nyomozók emellett segítséget nyújtottak abban is, hogy a néninek ne kelljen nélkülöznie, gyorssegély iránti kérelmét továbbították az esztergomi áldozatsegítőknek.

A férfit beismerte a tettét, mint elmondta azért kellett rabolnia, hogy enni adhasson a múlt héten eltűnt piliscsévi testvérpárnak, aki közül a 14 éves lányhoz gyengéd szálak fűzik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.