Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2020. Október 31. 11:22, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

"Vitaminbomba" a Vaszary Kolos Kórház dolgozói számára - FOTÓK

A Koronavírus-járvány magyarországi felbukkanását követően rengeteg adakozó és segíteni szándékozó környékbeli cég próbálta enyhíteni az esztergomi Vaszary Kolos Kórház dolgozóinak mindennapjait.

Az adományozók közt gyakran köszönthették az esztergomi kötődésű V. V. Gép Kft. és a Varga Fuvarozási Kft. felajánlását, mely többszöri ebéd, gyümölcs, védőfelszerelés, míg a Szülészet-Nőgyógyászati Osztály részére háztartási gépek és bútorok ajándékozásából állt.

Néhány napja több vidéki kórház mellett a Vaszary Kórházat is COVID-19 betegellátásra jelölték, így fokozottabb teher és felelősség hárult kórházunk dolgozóira. A fenti sorok alapján a két építőipari cég lokálpatrióta ügyvezető igazgatója, Vizner Zoltán és Varga András arra az elhatározásra jutott, hogy ezúttal - még talán - a korábbiaknál is fontosabb segítő kezet nyújtaniuk a betegellátásban dolgozó egészségügyi szakemberek részére. A két vállalkozó habitusának köszönhetően a szavak nem maradhattak tettek nélkül, így néhány nap leforgását követően több mázsa helyi forgalmazótól származó almából, banánból, narancsból, citromból álló „vitaminbombát” és több tíz liter kávé és tea lefőzésére elegendő hozzávalókból álló szállítmányt küldtek a Vaszary Kolos Kórház dolgozói részére munkájuk elismeréseként.

A két cég példaértékű segítségnyújtásának célja az egészségügyben dolgozók megsegítésén kívül nem kevesebb, mint jó példával szolgálni és felhívni a figyelmet, hogy baj esetén összefogva álljunk ki és segítsük azokat az embereket, akik a saját egészségi állapotukat nem kímélve mindannyiunk életéért küzdenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.