Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Április 13. 07:41, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Vízkorlátozások lesznek a vasútállomás környékén

Vízkorlátozások lesznek a vasútállomás környékén

Kisebb vízkorlátozások várhatók a vasútállomás érintő beruházás miatt a Baross Gábor úton és a környékén. Az ivóvíz-hálózat és csatornaelvezetők fejlesztése már elkezdődött az érintett szakaszon.

A Budapest-Esztergom vasútvonal villamosítását kiegészítő építési munkálatok keretében Esztergomban a következő időszakban közműkiváltást végeznek a szakemberek. A Baross Gábor út - Sugár út kereszteződésében megkezdődött az ivóvízhálózat kiváltása, a tervezett körforgalomtól indulva folyamatosan halad az állomás felé a kivitelező.

Április közepétől pedig a csapadékcsatorna kiváltás is zajlik. Egyik közműépítés miatt sem lesz szükség teljes útzárra, de az építkezés teljes idején – a következő két hónapban – kisebb, helyi félpályás terelésekre kell számítani a Baross Gábor úton és a fenti kereszteződés ágaiban egyaránt.

A környéken élőket szórólapokon és kihelyezett hirdetményeken értesíti folyamatosan a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő a vízzárak pontos időpontjairól is, melyek csak rövid időtartamúak lesznek, teljes vízszünet nem várható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.