Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 18. 13:40, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

VV Cristofel elhitte, hogy ő egy igazi sztár

VV Cristofel elhitte, hogy ő egy igazi sztár

Hiába esett ki az elsők között a ValóVilágból, hiába utálja őt mindenki a villában, a kubai macsóként emlegetett srác még mindig azt hiszi, hogy róla szól az RTL valóságshow-ja.

Most épp arra készül, hogy beviszi a gonoszt a luxusbörtön falai közé.

Hétfőn ismét megtelik az egykori villalakók zsivajával a luxusbörtön, ugyanis az összes, korábban kiesett villalakó visszaköltözik néhány napra. Sokan ezt a rövid időt arra használják, hogy tisztázzák a korábban felmerült félreértéseket, azonban akadnak olyanok is, mint például Cristofel, aki már most őrült bosszún töri a fejét.
- Mivel mindenki utál engem, mert irigyek rám, ki fogok szúrni az összes játékossal. Be fogom paprikázni a vécé kilincsét, hogy amikor használja valaki, csípje szét mindenét. Úriemberként fogok bemenni, hogy mindenki azt higgye, szerény vagyok, másnap pedig felkiáltok, hogy előbújtam a pokolból - nevetett Cristofel, aki annak ellenére, hogy ráhajtott barátnőjére, Petivel szeretné ideje nagy részét tölteni, hiszen állítása szerint vele tudja véghezvinni őrültségeit.

VV Gergő visszaköltözése a hátrahagyott levele miatt fokozhatja a villa hangulatát.

- Ugyan Serivel lezártuk a kapcsolatunkat, viszont a búcsúlevelem kivágta nála a biztosítékot. Az én részemről már nincs mit tisztázni, viszont a legutóbbi párbajon kiderült, ő ezt még nem tekinti megbeszéltnek - árulta el az Új Ásznak az alfahím, aki biztos benne, hogy Seherezádé mielőbb alkalmat fog keríteni a diskurzusra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.