Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Május 22. 18:09, szombat | PR
Forrás: (x)

WPC teraszburkolatok – vásárlási útmutató

WPC teraszburkolatok – vásárlási útmutató

Sokan szeretnek a nyári estéken, a teraszon üldögélni, hiszen egy terasszal sokoldalú teret hozhatunk létre, illetve számos tevékenységet végezhetünk ezen a helyen.

Itt grillezhetünk a barátokkal, vacsorázhatunk a családdal, esténként borozgathatunk a házastársunkkal, itt fogyaszthatjuk el a reggeli kávénkat, miközben a madarak csicsergését hallgatjuk. Manapság sokan döntenek a WPC teraszburkolat mellett, hiszen hosszú élettartammal bír, igazán jól néz ki és igazán könnyen kivitelezhető, mindössze néhány szerszám és kiegészítő szükséges hozzá. A döntést szeretnénk megkönnyíteni a WPC teraszburkolat vásárlási útmutatónkkal.

Mi az a WPC teraszburkolat?

A WPC szó 3 angol szónak a rövidítése: wood plastic composite. Magyarosan úgy lehetne megfogalmazni „fa-műanyag kompozit”. Az, hogy honnan vásároljuk a WPC terméket meghatározhatja az anyagok százalékos arányát, de alapvetően faanyagot tartalmaz többet a kompozit anyag, csak kevesebb műanyagot, illetve valamennyi ragaszó - és színezőanyagot is. A WPC teraszburkolat nagyszerű alternatívája a hagyományos fa terasznak, hiszen sokkal tartósabbá és ellenállóbbá válik a rothadással, a rovarokkal és a nedvességgel szemben.

Milyen egyéb előnnyel bírnak még a minőségi WPC teraszburkolatok? Csúszásmentes, szálkamentes, fakulásmentes, csak kevés karbantartást igényel, egyszerű telepíteni, környezetbarát, nem kell festeni, vízálló, penész - és gombabiztos, hosszú élettartam.

Melyik WPC teraszburkolatot válasszam?

A WPC teraszburkolat kínálata széles. A „csináld magad teraszburkolat” kategóriában a sötétszürke, a kávébarna, a famintás natúr és a famintás sötétbarna színek közül válogathatunk. A klasszikus bordázott teraszburkolat színei: sötétbarna, kávébarna, mogyoróbarna, vörösfenyő, natúrfenyő, világosszürke, sötétszürke és bounty. A párizs teraszburkolat csokoládé, vörösfenyő és mogyoróbarna színekben érhető el. Famintázatú prémium teraszburkolat pedig kávébarna, mirage grey és dió színekben kapható.

Én is meg tudom csinálni a teraszt? Milyen szerszámokra lesz szükségem?

Ha szeretünk otthon barkácsolni, akár mi magunk is hozzáláthatunk a terasz munkálataihoz. Ehhez csupán mérőszalagra, kalapácsra, akkus csavarbehajtóra, fúróra és fúrószárra, vízmértékre és körfűrészre lesz szükségünk.

Elkészültem, milyen teendőim vannak még?

A WPC burkolatot sokan kedvelik, mert valóban nem igényel túl sok gondoskodást. Évi két alkalommal kell csupán megtisztítani, hogy az új látszatát keltse. Egyszerűen és gyorsan karbantarthatjuk a WPC teraszburkolatot és ehhez mindössze egy erős sörtéjű kefére, szappanos vagy mosószeres vízre van szükségünk.

Honnan rendeljek WPC teraszburkolatot?

A kérdés jó, a válasz is egyszerű. Olyan helyről érdemes WPC termékeket – teraszburkolatot, kerítéseket, korlátokat és kiegészítőket – vásárolni, ahol valóban törődnek a vásárlókkal. Az is pozitív, ha ingyenes termékmintát is igényelhetünk, illetve telefonon és e-mailben a teraszunkat, vagy kerítésünket ingyen is megtervezik nekünk. A WPCGuru minderre lehetőséget biztosít. Bemutatótermükben is vásárolhatunk, de arra is van lehetőségünk, hogy online módon vásároljunk tőlük. És akár még a nyitvatartási időn kívül is a rendelkezésünkre állnak, egy előre egyeztetett időpontban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.