Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2022. Szeptember 22. 11:30, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Zakó vagy sport öltöny – mikor melyik kell?

Zakó vagy sport öltöny – mikor melyik kell?

Akadnak kérdések, amik első ránézésre túlságosan is jelentőség telinek tűnnek. Aztán persze idővel kiderül, hogy az öltözködésben, ha az stílusos, testhez álló, akkor valójában nem léteznek eldöntetlen dilemmák.

Csak választások. Mikor-mi jön be - ez a lényeg! És igen, ez változhat. Ha nem is nap, mint nap, de azért viszonylag gyakran! Úgyhogy érdemes felkötni a nadrágot, mert az átalakulás gyorsasága szédítő lehet!

Sportosság vagy elegancia?

A legtöbben valamiért abban a hiszemben élnek, hogy az elegancia valamiféle komolysággal, sőt rugalmatlansággal egyenlő. Amikor adottak a keretek és azokból esélytelen kitörni, kilépni. Ám ez nem ennyire fekete-fehér. Az elegáns megjelenés sokféleképpen megélhető. A fő kérdőjel tehát nem ott van, hogy általánosságban kinek-mit jelent ez az irány, hanem ott, hogy egyénileg mit testesít meg? Például a sport öltöny láttán ki az, aki megkérdőjelezné az eleganciáját, a vonzó stílusosságát? Vélhetően senki! Ugyanakkor az sem vitás, hogy ez az a fazon, ami lazább feltételekkel, akár a mindennapok rohanásában is eredményesen hordható. Most akkor a sportosság közös nevezőre hozható az eleganciával? Nagyon úgy tűnik!

A fentiek miatt a legjobb kijárni az utat és egyénileg megtalálni a válaszokat. Na nem azért, mert az általánosítás nem elég jó útmutató. Az lehet. De ennél nincsen benne több. Mindenkor az a fontos, hogy az egyediség szava mit kíván?

Az alkalmak és a mindennapok össze is keveredhetnek?

Mint stílust meghatározó kategóriák úgy igen. Vegyük például a zakó kérdését. Most akkor kizárólag a nívós eseményeken juthat főszerephez vagy történetesen a hétköznapokban is jó választás? Ha azt mondanánk, hogy igen, nem hazudnánk. Ha azt állítanánk, hogy nem, nem füllentenénk. Ugyanis mindkettőre jócskán látni példákat. Mégpedig vonzó bizonyítékokat. De most akkor mi az igazság?

Íme, a jó hír: ez az a kérdés, ami kizárólag egyénileg dönthető el a legnagyobb biztossággal, bizonyossággal és biztonsággal. Ha az egyéni kritériumok alapozzák meg a válaszadást, akkor a csalódások elkerülhetőek!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 16:43, csütörtök | PR

K&H: kivárnak a vállalatok az innovációval

a hatékonyságnövelő digitalizáció a magas infláció nyertese

2023. Június 06. 10:44, kedd | PR

Itt a segítség beázás esetén!

A kárpit- és szőnyegtisztító egy kifejezetten sokoldalúan felhasználható eszköz. Nem csak ipari, hanem lakossági környezetben egyaránt hasznát veheti az ember még a legváratlanabb szituációkban is.

2023. Május 29. 09:13, hétfő | PR

Hogyan vedd rá magad az aktív testmozgásra? Praktikus tippek életmódválóknak!

Ha szeretnénk egészségesebben élni, akkor a rendszeres testmozgást sem hanyagolhatjuk. Azonban azok, akik megszokták a passzív életvitelt, komoly kihívásokkal szembesülhetnek, mikor ezen változtatni próbálnak.