Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Szeptember 22. 11:30, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Zakó vagy sport öltöny – mikor melyik kell?

Zakó vagy sport öltöny – mikor melyik kell?

Akadnak kérdések, amik első ránézésre túlságosan is jelentőség telinek tűnnek. Aztán persze idővel kiderül, hogy az öltözködésben, ha az stílusos, testhez álló, akkor valójában nem léteznek eldöntetlen dilemmák.

Csak választások. Mikor-mi jön be - ez a lényeg! És igen, ez változhat. Ha nem is nap, mint nap, de azért viszonylag gyakran! Úgyhogy érdemes felkötni a nadrágot, mert az átalakulás gyorsasága szédítő lehet!

Sportosság vagy elegancia?

A legtöbben valamiért abban a hiszemben élnek, hogy az elegancia valamiféle komolysággal, sőt rugalmatlansággal egyenlő. Amikor adottak a keretek és azokból esélytelen kitörni, kilépni. Ám ez nem ennyire fekete-fehér. Az elegáns megjelenés sokféleképpen megélhető. A fő kérdőjel tehát nem ott van, hogy általánosságban kinek-mit jelent ez az irány, hanem ott, hogy egyénileg mit testesít meg? Például a sport öltöny láttán ki az, aki megkérdőjelezné az eleganciáját, a vonzó stílusosságát? Vélhetően senki! Ugyanakkor az sem vitás, hogy ez az a fazon, ami lazább feltételekkel, akár a mindennapok rohanásában is eredményesen hordható. Most akkor a sportosság közös nevezőre hozható az eleganciával? Nagyon úgy tűnik!

A fentiek miatt a legjobb kijárni az utat és egyénileg megtalálni a válaszokat. Na nem azért, mert az általánosítás nem elég jó útmutató. Az lehet. De ennél nincsen benne több. Mindenkor az a fontos, hogy az egyediség szava mit kíván?

Az alkalmak és a mindennapok össze is keveredhetnek?

Mint stílust meghatározó kategóriák úgy igen. Vegyük például a zakó kérdését. Most akkor kizárólag a nívós eseményeken juthat főszerephez vagy történetesen a hétköznapokban is jó választás? Ha azt mondanánk, hogy igen, nem hazudnánk. Ha azt állítanánk, hogy nem, nem füllentenénk. Ugyanis mindkettőre jócskán látni példákat. Mégpedig vonzó bizonyítékokat. De most akkor mi az igazság?

Íme, a jó hír: ez az a kérdés, ami kizárólag egyénileg dönthető el a legnagyobb biztossággal, bizonyossággal és biztonsággal. Ha az egyéni kritériumok alapozzák meg a válaszadást, akkor a csalódások elkerülhetőek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.