Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2012. Március 03. 07:01, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress

Zárja fiókjait az AXA

Zárja fiókjait az AXA

A hazai jelzáloghitel-kihelyezés ellehetetlenülése és a rossz középtávú kilátások miatt az AXA Bank magyarországi fióktelepe március közepétől ügyfélcentrumait fokozatosan összevonja, erőforrásait átcsoportosítja.

Ezzel párhuzamosan a bank irányítását új vezető veszi át. Az AXA a jövőben a meglévő hitelállomány gondozására, a Kormányzati Árfolyam-rögzítési Program támogatására és betétgyűjtésre fordítja majd erőforrásait.

A pénzügyi szolgáltatók tevékenységét érintő, jelenlegi nehéz környezetben a Bank felülvizsgálta üzletágait és szervezetét. A költséghatékonyság fenntartása érdekében a menedzsment úgy döntött, hogy az országos ügyfélcentrum-hálózatot összevonja, és 13 ügyfélcentrum tevékenységét fokozatosan megszünteti. Július 1-jétől az AXA ­– a direktbanki lehetőségek mellett – Budapesten kettő, Debrecenben, Győrött, Pécsett és Kecskeméten pedig egy-egy kiemelt regionális központtal áll majd ügyfelei rendelkezésére.

Az ügyfélcentrumok, majd fokozatos összevonásuk után a regionális központok kibővített ügyintézői létszámmal és meghosszabbított nyitva tartással várják az ügyfeleket. A bank ezen kívül megerősített telefonos ügyfélszolgálattal és weboldalán elhelyezett részletes információkkal segíti ügyfeleit a hiteltörlesztés könnyítésével kapcsolatos tájékozódásban. A regionális központok július 1-je után is tovább folytatják a bank meglévő jelzáloghitel-állományának gondozását és a betétgyűjtést is.

Miközben az AXA csoport Magyarország többi üzletágát (Biztosító, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár) továbbra is Jacques Maire irányítja, a Bank vezetését a fejlődés ezen új szakaszában Albert Roggemans veszi át. A belga állampolgárságú vezető mostani pozícióját megelőzően közel negyven évig dolgozott az ING lakossági bankjánál, ahol hitelezési és értékesítési területen tevékenykedett. A szakember az elmúlt három évben az ING Románia vezérigazgatójaként jelentős tapasztalatokat szerzett a kelet-európai pénzügyi szolgáltatói piac működéséről.

A bank a változásokról levélben küld tájékoztatást valamennyi ügyfelének. Az Ügyfélcentrumok összevonásával kapcsolatban az AXA jelenlegi ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. A direktbanki működési modellnek köszönhetően a kapcsolattartás levélben, telefonon és az interneten továbbra is folyamatos marad. Amennyiben az ügyfelek mégis a személyes kapcsolattartás mellett döntenek, akkor ezt megtehetik a tovább működő regionális központokban.

Az AXA igyekszik abban is segítséget nyújtani abban, hogy az Ügyfélcentrumok összevonásában érintett munkatársak újból számukra megfelelő munkához juthassanak. A cél az, hogy minél több munkavállaló állása megmaradjon az AXA-nál – áll a pénzintézet közleményében

A bezáró ügyfélcentrumok a következők:

Március 14-én: Szolnok, Ságvári E. körút 8.; Zalaegerszeg, Iskola köz 6-8.

Április 1-jén: Budapest, III. kerület, Bécsi út 136. Stop.Shop; Budapest, IV. kerület, Árpád út 48-50; Budapest XIII. kerület, Váci út 18; Budapest IX. kerület, Lechner Ödön fasor 1; Budapest, XIV. kerület, Örs vezér tere 2; Budapest XV. kerület, Szentmihályi út 131, Pólus Center.

Július 1-jén: Budapest, XII. kerület, Alkotás utca 11; Budapest, VIII. kerület, Harminckettesek tere 6/A;
Dunaújváros, Vasmű út 21; Szeged, Kelemen László utca 7; Miskolc, Corvin u. 1-3.

A július 1-je után tovább működő AXA regionális központok a következők:

Budapest, II. kerület, Margit krt. 62; Budapest, XIII. kerület, Váci út 135-139; Debrecen, Kálvin tér 4/A; Győr, Pálffy u. 4/B; Kecskemét, Kossuth tér 6-7; Pécs, Nagy Lajos király útja 10.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 18:08, csütörtök | Belföld

Többségében oltatlan, idős emberek kerülnek kórházba

Több százezer oltatlan, idős ember van Magyarországon, többségében ők kerülnek korházba a negyedik hullámban - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezető főorvosa csütörtökön az M1 csatornán.

2021. Szeptember 23. 13:59, csütörtök | Belföld

Magyarország önellátó lehet tojásból

Az agrárfejlesztési támogatásoknak köszönhetően Magyarország önellátóvá válhat tojásból

2021. Szeptember 23. 10:06, csütörtök | Belföld

Tolatás közben sodorta el az idős asszonyt

Súlyosan megsérült az asszony, akit egy kisteherkocsi ütött el Győr belvárosában.

2021. Szeptember 23. 09:49, csütörtök | Belföld

Szalagkorlátnak préselte a kamion a vétlen autóst

A balesetben a kocsi vezetője és utasa is megsérült.