Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Szeptember 01. 09:59, szombat | Helyi
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Zsebből kiesett pénztárcából vette el a pénzt – Elkapták Nyergesen

Zsebből kiesett pénztárcából vette el a pénzt – Elkapták Nyergesen

A rendőrök befejezték a nyomozást egy 42 éves férfivel szemben, aki a gyanú szerint Nyergesújfalun egy talált pénztárcából kivette a pénzt, majd a bukszát eldobta.

Egy férfi tett feljelentést a Nyergesújfalui Rendőrőrsön július 3-án. A sértett elmondta, hogy néhány nappal korábban egy nyergesújfalui dohánybolt előtt kiesett a zsebéből a pénztárcája, amit ismeretlen személy eltulajdonított.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek és rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. P. Krisztiánt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták. A kihallgatásán elmondta, hogy a földről vette fel a tárcát, a benne lévő pénzt zsebre tette, a bukszát pedig egy bankkártyával együtt eldobta. Az ellopott pénzt a nyomozók az eljárás során lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

P. Krisztián ellen jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT