Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Programok | Családi

Pályázati lehetőségek - Meghívó

Feb. 06. Szer 17:00 - Feb, 20. Szer 19:00
| Komárom-Esztergom, Esztergom

Tájékoztató és egyeztető kerekasztal beszélgetésre hívja február 6. és február 20-án 17 órától a művelődési házba az érdeklődőket a Esztergomi CLLD munkaszervezet.

MEGHÍVÓ

Tisztelt esztergomi vállalkozó, ügyvezető, intézményvezető, civil szervezet!

2018-ban 360 millió Ft vissza nem térítendő EU forrást nyert városunk közösségi fejlesztésekre. Két év alatt lehet lehívni, illetve közösségi programokra, akciókra felhasználni. Van hozzá egy elkészült stratégiánk, mely pontosan tartalmazza a pályázandó területeket, ahova segítünk beilleszteni a hozzákapcsolható megvalósításra váró ötleteket vagy már működő de forráshiánnyal küzdő programokat.

Ebből az önrész nélkül lehívható, 100 százalékos forrásból tölthetünk meg 121 milliós keretet Esztergomban közösségi, kulturális és sport rendezvényekkel, tréningekkel, valamint az ezekhez szükséges eszközbeszerzésekkel, később pedig a programoknak teret adó ingatlan fejlesztésekkel, kültéri eszközökkel.

Az alábbi konkrét tevékenységek már 2019. február 1-től megpályázhatóak, a megvalósításukhoz szükséges lehetséges eszközbeszerzésekkel: zenei és kulturális események, kiállítások, előadások megvalósítása, táborok, generációk közötti játszó- és alkotóházak, kortárs tanműhelyek megvalósítása, sport és helyi tudásra épülő vetélkedők, hagyományteremtő ünnepek, játékok szervezése, integrált városi szakmai és kapcsolati adatbázis létrehozása, virtuális városi közösségi múzeum, digitális archívum létrehozása, esztergomi témájú mobilapplikációk készítése, tréningek, egyéni vagy csoportos tanácsadás...

A projekthez csatlakozás és a forrásigénylés, feladatvállalás módjáról tartunk rövid tájékoztatót és egyeztető kerekasztal beszélgetést február 6. és február 20-án 17 órától a Művelődés Házában (Imaház utca 2a), melyre szívesen látjuk szervezete, vállalkozása képviseletében.

A részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges a palyazat@esztergomikozosseg.hu email címre az esemény előtti nap 16 óráig!

Kérem, hozza magával névjegykártyáját, valamint rövid leírást a cége, szervezete fő tevékenységeiről.

Üdvözlettel az Esztergomi CLLD munkaszervezetének csapata

Esztergom, 2019. január 25.

Komárom-Esztergom, Esztergom