Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. December 04. 07:18, csütörtök | Helyi
Forrás: EGOM MEDHOTEL Kft.

A tervezett ütemben zajlik az Egom Medhotel építkezése

A tervezett ütemben zajlik az Egom Medhotel építkezése

A MEDIHOTEL Esztergom**** építési munkái zavartalanul, a tervezett ütemben folynak, immár a külső szemlélő is láthatja a létesítményen napról napra történő változásokat.

Befejezéshez közelednek a homlokzaton a szigetelési munkálatok, sőt már egyes helyeken megtörtént a homlokzat végleges festése is, az épület egyes helyeken már a végleges arcát mutatja. Az Medihotel Esztergom**** várhatóan 2015. I. félévében nyitja meg kapuit.

A télre felkészülve a földszint traktus téliesítése folyik, hogy a hidegek beálltával a belső szakipari munkák zavartalanul folytatódhassanak, ezen a szinten is. Földszinten megkezdődik a konyhatechnológia előkészítése majd szerelése is. Kialakításra kerül a recepció, valamint a leendő vendégek részére biztosított wellness-mozgásterápiás részleg is. A belső munkálatok során a medikai szinteken elkészült a medikai gázrendszer gerincvezetékeinek kiépítése illxetve a gyógyászati helyiségek felé a leágazások kialakítása. Helyiségekben a telepített orvos technológiai berendezések csatlakozásainak kiépítése folyik. A vizsgáló-kezelő helyiségek és a műtőtraktus elnyerték végleges formájukat. A klímarendszer szerelése a napokban kezdődött a műtőtraktusban. Az erősáramú és gyengeáramú kábelezés is megtörtént. A kábelekből több ezer méter került beépítésre, elhelyezésre.

Kialakításra kerültek a négy csillagos hotel szobái. A hotel szárny az épület III. és IV. emelet már a végleges képet mutatja, és az ütemterv szerint történnek a további, immár befejező szakipari munkálatok.
Az épület szerkezeti és a funkciókból adódó bonyolultsága miatt, továbbra is nagy figyelmet szentel az építést végző cég az összehangolt építési tevékenységekre. Továbbá folyamatban van a hotel arculatának tervezése, új weboldalának kialakítása is.

„Az esztergomi EGOM Medhotel**** létrehozása, kiemelkedően magas színvonalú egészségügyi-turisztikai szolgáltatásokat, programcsomagokat kínálva, ország és régióhatárokon átnyúló utazást és hosszabb távú ott tartózkodást eredményezve” címet viselő projekt az Új Széchenyi Terv Közép-Dunántúli Operatív Programja keretében valósul meg („Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban”, KDOP-2.1.1/F-12-2012-0003).

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.