Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Április 22. 11:20, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Békatalálkozó Új-Hullám módra - FOTÓK

Békatalálkozó Új-Hullám módra - FOTÓK

Ifjú tehetségek, parázs küzdelmek, jó néhány versenyszám, rengeteg néző, óriási szurkolás és sok-sok érem, mindez jellemezte az Új-Hullám SE szombaton rendezett tavaszi Békatalálkozó Úszóversenyét a dorogi uszodában.

Az Új-Hullám SE tavaszi Békatalálkozó Úszóversenyén tíz egyesület több mint 150 versenyzője vett részt. A megmérettetésen képviselte magát a Móri Úszó Egyesület, a Sztár Sport Akadémia, a Lórinc 2000 SE, a Kölyök Úszóklub SE, a Váci SE, a Győri Úszó SE és természetesen a környékből az Esztergomi Triatlon Klub, az ESztergomi UszóKlub és az Esztergomi EK valamint házigazdaként az Új-Hullám SE is.

Az ifjú tehetségek versenyére rengeteg néző volt kíváncsi, akik szinte megállás nélkül buzdították a fiatal versenyzőket. A békatalálkozón rengeteg érem talált gazdára, a házigazda Új-Hullám SE úszói 22 arany, 21 ezüst és 13 bronzérmet szereztek a viadalon.

Esztergomot három csapat is képviselte, az esztergomi úszók és a triatlonosok, illetve esztergomi gyógytestnevelésben résztvevő gyerekek is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT