Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Október 20. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: kép és szöveg: blikk.hu

Bulizott a gyilkosságok után a drogos táti fiú

Bulizott a gyilkosságok után a drogos táti fiú

A fővárosban bulizott másfél napig M. Roland, miután szerdán machetével meggyilkolta édesanyját és nagymamáját. Az elkövető épp a Tátra tartó buszra készült felszállni, amikor lefülelték.

A Blikk úgy tudja, elegendő pénz is volt nála, hogy akár messzire is utazzon, így szerencse, hogy egy szolgálaton kívüli rendőr kiszúrta őt tegnap reggel fél nyolckor az esztergomi buszvégállomáson. - A rendőr szolgálatból hazafelé tartva a pályaudvaron vette észre a fiút, aki egy induló buszra akart felszállni - közölte a rendőrség illetékese.

Berkes Péter őrmester ekkor odalépett hozzá, és megkérte, hogy menjen vele a többi utastól távolabb. Az őrmester közölte vele, hogy rendőr, és szolgálatba helyezte magát. A fiú nem ellenkezett. Sőt elmondta az őrmesternek, hogy Pesten mozizott, presszózott, csavargott, de elfáradt, és hazaindult aludni. Persze a közben megérkező rendőrök ezt már nem engedték. Előállították, és megkezdték a kihallgatását. M. Roland beismerte szörnyű tettét, és állítólag magyarázatot is adott arra, hogy miért ölte meg anyját és nagyanyját.

A Blikk megtudta: a fiatalember az elmúlt heteket-hónapokat négyfős bandájával egy Táthoz közeli szigeten töltötte, többször drogoztak az erdőben, sőt a lövészetet is gyakorolták.

Hadban álltak az egész világgal, én egyszer rajtakaptam őket, amikor valami kábítószerfélét szívtak. Kérdeztem tőle, Roli, hova vezet ez, és miért nincs barátnőd? Csak vonogatta a vállát, és azt mondta, ezek a dolgok engem nem érdekelnek. Hát ez lett a vége” - mondta a Blikknek Ilonka néni, Roland apai nagymamája, akit valósággal kiközösített a családból most megölt menye és a nászasszonya, amikor elmesélte nekik Roland titkos szenvedélyét.

Az anya és az anyai nagymama, akik együtt éltek a fiúval, bíztak benne, annak ellenére, hogy sokak szerint mélyen szunnyadó agresszió volt a fiúban. Többen azzal magyarázzák a rémséget, hogy a fiú hétfőn megbukott a pótérettségin, de valószínűbb, hogy a drogok miatt tört ki rajta a gyilkos ösztön.

A Blikk szerint a fiú az életben maradt családtagjaival nem akar találkozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.