Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Szeptember 20. 08:00, péntek | Helyi

Egyéves az InfoEsztergom.hu – Köszönjük!

Egyéves az InfoEsztergom.hu – Köszönjük!

Első születésnapunkat ünnepelhetjük az InfoEsztergom.hu-val, amely tavaly szeptemberben indult, azóta pedig meghatározó hírportállá vált a térségben, hiszen híreinket nap mint nap ezrek olvassák. Köszönjük!

Internetes újság, cégregiszter, vállalkozói tudakozó, információs csomópont, találkozási hely a városban és a környékén élők számára, az Esztergomba érkezőknek pedig tájékozódási pont. Mindezt egyszerre nyújtja az InfoEsztergom.hu, az „InfoVáros” nemzetközi internetes portál- és franchise rendszer tagjaként működő hírportál. Az InfoEsztergom.hu célja, hogy meghatározó médiumként tájékoztatást nyújtson Esztergom és térsége történéseiről, programjairól, közösségi életéről”.

Így mutattuk be ismertetőnkben tavaly magunkat a nagyközönségnek és leendő partnereinknek. Egy évvel később pedig úgy látjuk, hogy céljaink teljesültek, hiszen jelentős olvasóközönség követi nyomon naponta híreinket. Persze nem dőlünk elégedetten hátra, mivel szeretnénk továbbra is élvezni mindannyiuk megtisztelő figyelmét, és szeretnénk, hogy még többen maguknak érezhessék az InfoEsztergom.hu oldalt!

InfoEsztergom.hu - Esztergomi hírek, programok, érdekességek, cégek, játékok...

Köszönjük minden kedves Olvasónknak, hogy meghatározó és keresett hírportállá válhattunk a térségben, valamint, hogy az indulásunktól kezdve már több mint 130 ezren látogattak oldalunkra, ismerték meg az InfoEsztergom.hu-t és járnak vissza hozzánk. Köszönet azért is, hogy legolvasottabb napunkon több mint 11 ezren választották híreinket!

Köszönjük a rengeteg facebookos hozzászólást, lájkot, megosztást, cikkötletet és programajánlót!

Mindezeket szeretnénk meghálálni és továbbra is igyekszünk a térségben a naponta legtöbb helyi, térségbeli és országos aktualitással frissülő hírportálként működni!

Az InfoEsztergom.hu-val továbbra is célunk, hogy egyenesen, tényszerűen, elfogulatlanul tolmácsoljuk a helyi, a térségbeli és az országos híreket, az esztergomi és környékbeli programokat, valamint, hogy továbbra is szórakoztassunk játékainkkal, nyereményeinkkel és különféle rovatainkkal (bulvár, autós, életmód, tudomány, infocsajok).

Bízunk benne, hogy ezután is szeretettel olvassák és osztják meg másokkal cikkeinket, érdekes és szórakoztató írásainkat!

Köszönet Olvasóinknak és a jövőben is kellemes időtöltést kívánok Mindannyiuknak az InfoEsztergom.hu oldalon!

Lenger Varga Péter
főszerkesztő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.