Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Július 11. 16:51, csütörtök | Helyi
Forrás: Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság

Egyeztetett a Pénzügyi Bizottság a közvilágításról

Egyeztetett a Pénzügyi Bizottság a közvilágításról

A Pénzügyi Bizottság a felszámoló által is támogatható verziót fogadott el a közvilágítás helyreállításáról.

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottsága, (Zoltai Dániel, Nagy János és Steindl Balázs) a mai 11 órakor megtartott ülésén egyeztetést folytatott Schuszter Zsófia felszámoló biztossal, Drága Bálinttal a TIVI Kft ügyvezetőjével, valamint Schuszter Jánossal a felszámoló cég vezetőjével.

A Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság 3 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

1. Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottsága javasolja, hogy az eljárás végeztéig csak a szolgáltatás szűkített önköltségét fizeti ki. Ezen végrehajtáshoz szüksége van a felszámoló együttműködésére.

2. A fenti javaslat vonatkozzon a TIVI Kft. eddig fennálló 2013. I.-V. havi számláira, valamint Esztergom Város Önkormányzata (miután a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság mai ülésén olyan információ birtokába jutott, mely szerint a Defactoring jogos követelésének mértéke nem a teljes szolgáltatás összegére vonatkozik) kezdeményezzen a Defactoring által benyújtott követelés ellen törvényességi eljárást.

A bizottság fenti döntéseit a felszámoló is támogatta, és ígéretet tett arra, hogy ha a fenti határozatokban foglaltak végrehajtásra kerülnek, úgy azonnal újra indítják Esztergomban a közvilágítás szolgáltatását. Reméljük, hogy nem lesz akadálya annak, hogy a fenti határozatok végrehajtásra kerüljenek.
Bízunk benne, hogy minél hamarabb visszaállításra kerül a közvilágítás Esztergomban és ezzel megszűnik az a balesetveszélyes állapot, ami az elmúlt napokban kialakult városunkban.

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének
Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottsága

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.