Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. November 11. 07:23, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/Városháza

Egyre több helyen van közvilágítás Esztergomban

Egyre több helyen van közvilágítás Esztergomban

Folyamatosan zajlik a közvilágítás helyreállítása Esztergomban, erről adott ki szolgálati közleményt a városháza a minap. Bárki jelezheti az új szolgáltatónak, hogy még merre van sötét a városban.

Esztergom új közvilágítás-szolgáltatója a héten tovább folytatta a munkát. Kedden a Kis-Duna sétány, a Mikszáth, a Jókai, Bottyán és a Deák Ferenc utca „világosodott” ki. A táti út melletti városrész közvilágításának részleges helyreállítását a szakemberek szerdán befejezték. Csütörtökön és pénteken a szentgyörgymezői lakóparkban, a Földműves utcában, és annak környékén, a Terézia utcában, a Schweidel lakótelepen, illetve a hegyi utcákon (Monteverdi, stb.) helyezték be az új lámpatesteket a szerelők. Ennek a hétnek az elején, amennyiben az időjárás is engedi, a kertvárosi, szamárhegyi, és búbánati utcák következnek.

Egyre több helyen van közvilágítás Esztergomban

Az internettel rendelkező esztergomiak a www.facebook.com/Fenyvisszavero oldalon jelezhetik a teljesen sötét útszakaszokat a szolgáltató felé. Az EH – SZER Kft. munkatársai folytatják a munkát, és az elkövetkező két-három hétben a város minden részén helyreáll a részleges közvilágítás, melyet immár 60 százalékkal kisebb fogyasztású, modern, ledes technikával készülő világítótestek biztosítanak – tájékoztatott a városháza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.