Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Augusztus 06. 08:20, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Eladó a párkányi zenélő ház? – Ez sem mehet botrány nélkül!

Eladó a párkányi zenélő ház? – Ez sem mehet botrány nélkül!

Újabb botrányt kavar a párkányi zenélő ház tulajdonosa, egyes források szerint ugyanis árulja május óta a házat. Azt azonban nem tudni, hogy valóban, vagy csak újabb módszerrel borzolja a környéken élők hangulatát.

Nem éppen mindennapos ingatlanhirdetéssel hirdeti a zenélő házat tulajdonososa az Új Szó szerint. A lap ugyanis azt állítja, hogy az egyik ingatlanos oldalon kínált párkányi háromszintes családi ház egyértelműen a zenélő házként ismert ingatlan, melynek hirdetésével a tulajdonos vélhetően újabb botrányt igyekszik kelteni. Feltétele ugyanis, hogy csak romák vehetik meg a házat, vagy olyan önkormányzat, aki roma családokat költöztetne be. Sőt lap beszámolt arról is, hogy egy másik hirdetésben, mely az egyik hajléktalanok által árusított havi újságban olvasható, a feladója ennél is tovább ment, mivel a házhoz tartozó kertet is felajánlja bódék építéséhez romák számára. Ráadásul az asszony állítása szerint még autóját is biztosítja a költözéshez.

Eladom a ház mögötti telket is, amelyen kunyhókat lehetne építeni romák számára” – olvasható a hirdetésben.

Úgy tűnik, sosem nyugszik a zenélő ház tulajdonosa, aki, szinte hihetetlen, de már 14 éve ad kéretlen, Placido Domingo koncertet a környéknek nap, mint nap. Külön érdekessége még az esetnek, hogy az asszony időközben már el is költözött Párkányból, de mégsem hagyja nyugodni az ott élőket.

Kapcsolódó cikk:
Bosszút állt a zenélő házas néni – őrjítő recsegést és zúgást közvetít a környéknek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT