Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Október 31. 07:33, péntek | Helyi

Elsőbbséget élvez a közvilágítás rendbetétele – Hol nem ég???

Elsőbbséget élvez a közvilágítás rendbetétele – Hol nem ég???

Elsőbbséget élvez a közvilágítás ügye Esztergomban, mellyel kapcsolatban Romanek Etelka polgármester az esztergomiak segítségét is kéri. Pontosan hol nem égnek a világítótestek?

Továbbra is tart a folyamatban lévő ügyek átvizsgálása, számos, azonnal orvosolandó feladat került elő az akták átnézése közben. Az biztos, hogy a legnagyobb terhet a folyamatban lévő, azonnali intézkedést követelő peres ügyek jelentik majd, több száz millió forintnyi követelés van a várossal szemben.

Mindezek ellenére több olyan dolog van, amelyek elsőbbséget élveznek. Ilyen például a közvilágítás teljes körű helyreállítása. A város egyes részein hónapok óta, helyenként már több mint egy éve nincs, vagy csak részleges a közvilágítás. Jelenleg nem áll rendelkezésünkre olyan térkép, amely pontosan mutatná, hol nem működik ez az alapszolgáltatás. Ami biztos, hogy több száz lámpatest nem működik, ezek felmérése folyamatban van.

Ehhez, illetve annak érdekében, hogy mielőbb helyreálljon a szolgáltatás, kérném az esztergomi polgárok segítségét: az egomlight@gmail.com mail címre kérem küldjék el a pontos címet (utca, házszám) ahol nem világít a lámpatest.

Ezt, valamint a munkatársaink által készített felmérést összevezetve pontos képet kapunk arról, hogy hol és pontosan mennyi izzó hiányzik.

Tegyünk közösen, Esztergomért.

Romanek Etelka
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.