Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Október 18. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Esztergomi lány az X-Faktor döntőben

Esztergomi lány az X-Faktor döntőben

Bejutott Horányi Júlia jelmeztervező, Horányi László a Várszínházunk vezetőjének lánya az RTL Klub tehetségkutatójának élő adásába. Juli továbbjutásáért szombaton már SMS-szavazatokat is küldhetünk.

Horányi Juli művész édesapjától örökölte a tehetséget illetve a színházi élet varázsát, hiszen diplomás díszlet- és jelmeztervező, de emellett pedig meghatározó az ő életében is az éneklés és a zene. A Budapesti Énekes Iskola után 2009-ben a Plüss elnevezésű lánytrióval kezdett el aktívan zenéléssel foglalkozni, majd 2011 óta barátjával közös együttest alapított a Mius-t, mellyel sokat koncertezik, de több zenekarban is énekelt.

A sikeres díszlet- és jelmeztervező - Miskolci Nemzeti Színháznak és a Vígszínháznak is tervezett jelmezeket – azért jelentkezett az X-Faktorba, mert szeretné megtudni, egy nagyszabású show-ban hogyan működik az éneklés.

Nagyon sokat gondolkodtam, mielőtt jelentkeztem. Egyfelől vágyom rá, hogy megismerjenek az emberek, másrészt nem tudom, milyen hatással lenne rám és hogyan kezelném a népszerűséget, de mindenképp szeretnék akkor is a földön maradni... A párom mellettem áll és drukkol. Ő egyelőre nem szeretne szerepelni. A családom is mindenben támogat, bár egy picit féltenek is" – nyilatkozta az énekesnő a Life.hu-nak.

VIDEÓ a X-Faktorból!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.