Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Február 12. 09:28, szerda | Helyi
Forrás: lvp /fotó: ny.a.

Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes Esztergomban

Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes Esztergomban

Fórumot és sajtótájékoztatót tartott Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes kedden Esztergomban. A DK-s vezetőket tüntetők fogadták, majd Gyurcsány Ferenc a baloldalt érintő Simon-botrányról is beszélt.

Tüntetők fogadták Gyurcsány Ferencet és Vadai Ágnest kedden Esztergomban. A Demokratikus Koalíció két vezetője meghirdetett fórumukra érkeztek a Hotel Esztergomban, ahol sajtótájékoztatóval egybekötött jelöltbemutatót tartottak. Az eseményen elsőként az elmúlt napokban botránnyá dagadó Simon-ügyet részletezte Gyurcsány Ferenc újságírói kérdésekre.

Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes Esztergomban

A DK elnöke kifejtette, nem tudja, hogy pontosan mi állhat a Simon-ügy hátterében, de mint fogalmazott, oka van megkérdezni, hogy honnan is van a pénz, majd hozzátette, oka van minden politikustól megkérdezni, hogy honnan és hogyan szerezte pénzét, vagyonát. Végül pedig kihívta Orbán Viktor miniszterelnököt egy vagyonosodási vizsgálati „csatára”.

Vadai Ágnes, a választókörzet baloldali jelöltje ezt követően a Jobbik zsinagógában tervezett fórumával kapcsolatban elmondta, hogy „egy volt zsinagógába nem lehet olyanokat beengedni, akik ki akarnak irtani másokat”, valamint, aki ezt hagyja azt a „nácikkal való világos kokettálás” vádjával illette.

Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes Esztergomban

A sajtótájékoztató után Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes fórumot tartott a hotel nagytermében, ahol Gyurcsány Ferenc kormánykritikáinak kifejtését követően, bemutatkozott Vadai Ágnes, mint a baloldali összefogás DK-s országgyűlési képviselő-jelöltje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.