Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Szeptember 03. 07:32, szerda | Helyi
Forrás: Moriani - fotó_ archívum

Idén is Ízek Korok Hangulatok és Esztergom Étele verseny

Idén is Ízek Korok Hangulatok és Esztergom Étele verseny

Már harmadik alkalommal várja szeptember 5-6-7-én az Ízek Korok Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál Esztergomban az érdeklődőket. Idén a rendezvény a török hódoltság idejére repíti vissza a látogatókat.

A programokban, díszletben, ízekben és hangulatban is balkán kultúrát idéző hétvégén mindenki megtalálja a számára kedves szórakozást. Gyermekprogramok, korhű hagyományőrző bemutatók, kézműves vásártér és kitűnő hangulat mellett olyan előadók és zenekarok koncertjein táncolhatunk, mint az R-GO, Balkan Fanatik, Ferenczi György és a Rackajam, Heaven Street Seven, Carbovaris, Ska-Pécs és még sokan mások.

Idén is Ízek Korok Hangulatok és Esztergom Étele verseny

A rendezvény gasztronómiai különlegességéről az Esztergom Étele 2014 főzőverseny gondoskodik, mely idén a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség ajánlásával valósul meg. A versenyzők a vidékre jellemző tájjellegű étel hiánya miatt alkotják meg a város ételét, melyet Venesz díjas séfek mustrálnak, a győztes fogás pedig egy évig viseli az Esztergom Étele 2014 címet.

Idén is Ízek Korok Hangulatok és Esztergom Étele verseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT