Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Február 24. 08:22, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Idős asszony kezéből kapta ki a pénztárcáját a 16 éves fiú

Idős asszony kezéből kapta ki a pénztárcáját a 16 éves fiú

Egy dorogi élelmiszerüzlet előtt tulajdonította el egy idős asszony pénztárcáját egy fiatalkorú fiú pénteken. A gyanúsított a bolt előtt lépett oda a sértetthez és hirtelen kikapta a kezéből a tárcáját.

Menekülése közben egy járókelő próbálta feltartóztatni a tettest, ő azonban megütötte és megrúgta őt, majd elfutott a helyszínről. A dorogi nyomozók egy órával később elfogták a 16 éves helybéli fiút és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy energiaitalt és péksüteményt vásárolt a lopott pénzből.

Nem ez volt az első eset, hogy a fiú a rendőrség látókörébe került. Három nappal korábban is gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, miután egy dorogi lakóház alagsorából különböző használati tárgyakat tulajdonított el. Akkor lopás vétség, ezúttal pedig lopás vétség, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A 16 éves fiút a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.