Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Január 21. 07:31, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Júliusban nyit az Aqua Palace Hotel? – Légi folyosóval az Aquaszigetre?

Júliusban nyit az Aqua Palace Hotel? – Légi folyosóval az Aquaszigetre?

Négycsillagos, a fürdővel összekötött szálloda nyílik Esztergomban. Az Aqua Palace Hotelt légi folyosó köti majd össze a szolgáltatásait szintén bővítő Aquasziget Esztergom Élményfürdővel – írja a turizmus.com.

Február elején bezár az Aquasziget Élményfürdő, az üzemeltető ugyanis felújítja a létesítmény épületgépészeti berendezéseit valamint emellett építészeti és irányítástechnikai fejlesztéseket is végrehajt. A tervek szerint a munkálatokat követően majd júniusban nyithat újra az élményfürdő. A turizmus.com szerint gyógyászati- és szépségközponttal bővül majd az Aquasziget.

Emellett a fürdővel összeköttetésben lévő, 90 szobás, négycsillagos Aqua Palace Hotel a tervek szerint július elején megnyit, köszönhetően annak is, hogy a beruházó egy 300 millió forintos pályázati támogatást is nyert.

A hotel közvetlen összeköttetésben áll majd a fürdővel, a vendégek a két tömböt összekötő függő folyosón keresztül tudnak átjutni egyik épületből a másikba. A szállodát a jelenlegi információk szerint az Investor? 2005 Kft. fogja üzemeltetni” – olvasható a turzimus.com oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.