Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Január 23. 14:46, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK / fotó: illusztráció

Késelés Esztergomban, életveszélyben az áldozat

Késelés Esztergomban, életveszélyben az áldozat

Emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vétele mellett - a rendőrség egy 56 éves esztergomi férfival szemben, aki kedden 21 óra körül több késszúrással életveszélyesen megsebesített egy férfit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi kedden este egy esztergomi panzióban dulakodott. A vita akkor robbant ki, amikor a szálló portása megkérte vendégét, hogy a késői időre való tekintettel szobájába nézze tovább a televíziót. A férfi felment az emeletre, majd egy konyhakéssel tért vissza, mellyel többször megszúrta a sértettet, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A gyanúsítottat az esztergomi rendőrök a helyszínen elfogták és előállították az esztergomi rendőrkapitányságra.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az 56 éves esztergomi férfival szemben, és őrizetbe vételét követően kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT