Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Február 15. 08:12, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Kést szorított a lány torkához az esztergomi buszon

Kést szorított a lány torkához az esztergomi buszon

Másfél nappal a bűncselekmény elkövetését követően az esztergomi nyomozók elfogták azt a férfit, aki még kedden egy helyközi buszjáraton kést szorított egy fiatalkorúhoz és pénzt követelt tőle.

Forró nyomon történt „üldözés” során, másfél nappal a bűncselekmény elkövetését követően az esztergomi nyomozók elfogták azt a férfit, aki még kedden egy helyközi buszjáraton kést szorított egy fiatalkorúhoz és pénzt követelt tőle. Felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A férfi a lány megölésével fenyegetőzött, miközben pénzt követelt tőle. A történtekre az egyik utas is felfigyelt, aki szólt a buszsofőrnek. A vezető leszállította a buszról a támadót, majd az utasokkal továbbhajtott Komárom irányába, a rabló pedig pénz nélkül maradt. A sértett még aznap feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon, a rendőrök pedig az elkövető felkutatására indultak. Széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek során azonosították a rablót. A 62 éves férfit otthonában fogták el a nyomozók. A nála tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták azt a kést, mellyel megfenyegette a sértettet.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.