Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Július 15. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Könnyebb céges kapcsolattartás a CO3-mal! - VIDEÓ

Könnyebb céges kapcsolattartás a CO3-mal! - VIDEÓ

Gyorsabb és pontosabb kapcsolattartást szeretne partnereivel? Kollégái nehezen férnek hozzá az ügyfelek információihoz? Pedig a zökkenőmentes kapcsolattartás újabb szerződést, megrendelést eredményezhet vállalkozásának!

A CO3 alkalmazását azoknak ajánlom, akik viszonylag sok feladattal dolgoznak egy időben, és rengeteg dolgot kell fejben tartaniuk, vagy párhuzamosan több részfeladatban, munkafolyamatban kell részt venniük, felügyelniük. A CO3-mal ezek bárhol, bármikor, gyorsan átláthatóak” – ajánlja így a CO3 ügyviteli rendszert Szabó Gábor, a Nalors Grafikai Kft. ügyvezetője.

Legyen szó akár szerviz, nyomda, ügyvédi, fogászati, rendezvényszervezési vagy bármilyen termelési, értékesítési tevékenységről, egyszerűen megkönnyíti a CO3 online ügyviteli rendszer.

Az alkalmazással kollégái naprakész információkkal rendelkezhetnek a partnerekről, egy-egy ügyfél információihoz ugyanis mindenki azonnal és bármikor hozzá tud jutni. Szabó Gábor szerint a CO3 egyik legnagyobb előnye, hogy segítségével egy partnerrel többen foglalkozhatnak, az online rendszernek köszönhetően pedig minden kollégája naprakész és mindenki azonnal megtalálja a partnerek információit, ügyféltörténetét. Mindez pedig azt eredményezi, hogy meggyorsul az ügyfelekkel való kapcsolattartás.

További részletekért kattintson a www.co3.hu honlapra vagy tekintse meg a rendszert bemutató videókat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT