Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Október 15. 10:10, szerda | Helyi
Forrás: Lenger

Közvilágítás, várostakarítás, újjászervezés – első feladatok Esztergomban

Közvilágítás, várostakarítás, újjászervezés – első feladatok Esztergomban

A közvilágítás teljes körű visszaállítása, a közterületek rendbetétele, az önkormányzati kötelező feladatok újraszervezése, ezek az elsődleges feladatok Esztergomban, fejtette ki Romanek Etelka közösségi oldalán.

Esztergom új polgármestere közösségi oldalán számolt be arról, hogy mik azok az első elvégzendő feladatok, amelyeket az új képviselőtestületnek azonnal meg kell valósítania.

Ilyen egyebek között a közvilágítás teljes körű visszaállítása, a közterületek rendbetétele, az önkormányzati kötelező feladatok ellátásának újraszervezése. Ezek ugyanis attól függetlenül azonnal elvégezhetőek, hogy pontosan, részleteiben ismernénk a város gazdasági helyzetét.

Utóbbi csak a jogszabályoknak megfelelő átadás-átvételt követően derül ki, a lakossági fórumokon a szavazópolgárok által elmondottak alapján kidolgozott programunk megvalósítása pedig csak a hivatalos eskütételt követően kezdődhet meg. Ebben számítunk a kormány segítségére is, Orbán Viktor miniszterelnök úr esztergomi látogatása során elmondta, hogy az esztergomiak által összeállított program megvalósítását mindenben támogatni fogja” – fejtette ki Romanek Etelka.

Esztergomban járt Orbán Viktor

Hozzátette, bízik benne, hogy az új testületbe listáról bekerült képviselők szintén nemcsak támogatni tudják majd programját, hanem javaslataikkal ki is tudják egészíteni azt. Juhász Istvánnak (Vállalkozó Pártja), Nyíri Attilának (HEE), Stámusz Andreának (Jobbik), Vígh Lászlónak (LMP) pedig képviselőtársaival együtt gratulált mandátumukhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.