Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 06. 12:17, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Lezárták a főutat Esztergomtól Dömösig

Lezárták a főutat Esztergomtól Dömösig

Teljes szélességében lezárták a 11-es út Esztergomtól Dömösig tartó szakaszát, ezért Dömös és Pilismarót csak erdei úton közelíthető meg - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője az MTI-vel csütörtökön.

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint a 11-es úton Esztergomtól Tát irányába több helyszínen van félpályás útlezárás, mert az úttest egyik oldalára gátat építenek.

A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy az 1-es főutat Komáromtól Győrig már korábban lezárták, a lezárás alatt a közlekedők díjmentesen használhatják az M1-es autópályát a komáromi és a győri csomópont között.

A Dunakanyar erdeit kezelő Pilisi Parkerdő Zrt. korábban közölte, hogy az erdei utak megnyitásával Pilismarót és Dömös a Két-Bükkfa-nyereg, Pilisszentlélek és Pilisszentkereszt irányába futó úgynevezett Hoffmanni út, valamint a Visegrádról Pap-rét, Hegytető parkoló, pilisszentlászlói út felé haladó erdészeti úton érhető el. Az erőgazdaság tájékoztatása szerint, a megnyitott utakon legfeljebb óránkénti 30 kilométeres sebességgel lehet haladni, úthibákra számítani kell.

További útlezárások!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT