Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 10. 08:54, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Motorozás, ajándékok, öröm – újabb jótékonysági motoros nap a Montágh iskolában

Motorozás, ajándékok, öröm – újabb jótékonysági motoros nap a Montágh iskolában

Ismét ellátogattak az esztergomi Montágh iskolába a Shadowner’s Motorsport Egyesület tagjai, akik múlt pénteken ezúttal is óriási élményt okoztak a tanulóknak, akiket mindemellett meg is ajándékoztak.

Ismét jótékonysági motoros napot tartott a Shadowner’s Motorsport Egyesület az esztergomi Montágh Imre Általános Iskola és Speciális Szakiskola sérült tanulóinak. A marcona külsejű, de érző szívű motorosok – a klub jelmondata is ez – múlt pénteken okoztak ezúttal is hihetetlen örömöt az iskolásoknak.

A motorosok az iskola udvarán vitték a gyerekeket, volt, aki többször is felült a motorokra. Először kicsit bátortalannak bizonyultak a gyerekek, de aztán be sem akarták fejezni a napot. A motorozás mellett pedig a klub tagjai ajándékokat is vittek az iskolásoknak. Egyebek közt fényképezőgépeket, amivel a gyerekek megörökíthetik az élményeiket, így például a galériában látható képek is az új gépek egyikével készültek. Emellett a motorosok még mobiltelefonokkal, ruhaneműkkel és édességekkel is megajándékozták a gyerekeket.

Motorozás, ajándékok, öröm – újabb jótékonysági motoros nap a Montágh iskolában

Az iskolások pedig saját készítésű meglepetéseket készítettek, így például a varrólányok olyan gépi-hímzésű terítőt varrtak, amelynek a sarkait motorok díszítették. Az iskola egyik foglalkoztató csoportja olajképet festett, mely motorosokat ábrázolt, a képet pedig az asztalos fiúk be is keretezték. Mindemellett rengeteg rajzot, kitűzőt készítettek a tanulók, amellyel a „szelídlelkű vadmotorosoknak” is örömet okoztak.

A klub és az iskola kapcsolata októberben kezdődött, és úgy tűnik, hogy hagyománnyá válik.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.