Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. November 26. 07:25, szerda | Helyi
Forrás: lvp/Kaleidoszkóp Ház

Művészet Esztergomért – 3. Adventi Kiállítás és Vásár

Művészet Esztergomért – 3. Adventi Kiállítás és Vásár

December 5-én nyílik az Eurohíd Alapítvány és a Kaleidoszkóp Ház által szervezett Művészet Esztergomért – 3. Adventi Kiállítás és Vásár, a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumának Rondella Galériájában.

A kiállítás és vásár december 5-én 19 órakor kezdődik Péter Csaba tárlatmegnyitójával, melyen közreműködik a Slamballet együttes.

A kiállításon a szervezők képzőművészeti alkotásokat értékesítenek, illetve felállítanak kerül több design-asztalt is, melyen kortárs iparművészek munkái lesznek bemutatva. Az eladásból befolyt összeg 10 százalékát az esztergomi Montágh Imre Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola alapítványa számára ajánlják fel a rendezők, melyet az iskola az udvarán található játszótér felújítására használ majd fel.

Az est alkalmával Péter Csaba kihirdeti az Eurohíd Alapítvány 2015-ös képzőművészeti pályázatának témáját, amely Boldog Özséb köré épül fel. Boldog Özséb látomása közösségépítő erejű, ennek művészi megfogalmazására hívja az alapítvány a művészeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT