Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Július 10. 05:00, hétfő | PR
Forrás: (x)

Nagyobb sebességbe kapcsolt a Suzuki

Nagyobb sebességbe kapcsolt a Suzuki

A nagy múltú esztergomi autógyár országosan és regionálisan elismert munkáltató, a bérfejlesztések és munkavállalói juttatások terén is az élvonalban jár.

A 26 éves magyar leányvállalat az európai járműgyártás, így Magyarország gazdasági életének meghatározó szereplője, tevékenységével jelentős mértékben járul hozzá a nemzetgazdaság teljesítményéhez. Az esztergomi vállalat elkötelezett a folyamatos innováció és fejlesztés iránt, amelyhez folyamatosan várja a tehetséges kollégák jelentkezését. Az 570 ezer négyzetméter alapterületű gyárban jelenleg 3100 munkatárs járul hozzá nap mint nap a márka hazai és európai sikereihez.

Az összesített személyautó-eladások alapján piacvezető Magyar Suzuki országosan és regionálisan elismert munkáltatóként a bérpolitikai fejlesztések terén is az élmezőnybe tartozik. A vállalat idén újabb béremelést hajtott végre: átlagosan 12 százalékkal növelte a fizetéseket. A Suzuki-csapathoz újonnan csatlakozó gyári operátorok esetében a 20 százalékos béremelés pedig kimagasló az iparági átlaghoz képest, így ezzel a Magyar Suzuki a legjobban fizető autóipari munkáltatók közé tartozik.

Hazánk legnagyobb múltú autóipari vállalata a saját gyármodernizációján túl kiemelt hangsúlyt fektet a munkatársak folyamatos fejlesztésére, továbbképzésére, valamint ügyel arra is, valóban versenyképes tudással vértezze fel a kollégákat, például az automatizálás, a modern engineering és a gyártástervezés terén. A klasszikus szervezetfejlesztési programok mellett változatos továbbképzési lehetőségek is elérhetők, de az ország nemzetközileg elismert képzési szervezeteinek szakmai tanfolyamai közül is választhatnak a munkatársak. Továbbá a több mint 50 országra kiterjedő alapanyag- és alkatrész-beszállítói, illetve disztribútor- és szervizhálózatra tekintettel minden kollégának lehetősége van arra, hogy egyéni szintjének megfelelő csoportban, heti több órában tanuljon angolul, munkaidő előtt vagy után.

További információ
A Magyar Suzuki Zrt. állásajánlatairól, a jelentkezés módjáról:
karrier.suzuki.hu/nyitooldal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.