Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Október 21. 07:22, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Parkolóvita miatt szándékosan elütötték a dömösi alpolgármestert

Parkolóvita miatt szándékosan elütötték a dömösi alpolgármestert

Gázolásig fajult a már jó ideje tartó, az önkormányzat és parkolót bérlő közt zajló jogvita Dömösön a hétvégén. A bérlő szemtanúk szerint szándékosan a parkolóban tartózkodó helyiek közé hajtott és elütött két ott állót.

Már jó ideje zajlik a jogvita a dömösi önkormányzat és a parkolót bérlő között, azt azonban senki sem gondolta, hogy idáig fajul a helyzet. A bérlő vállalkozó autóval szándékosan a parkolóban állók közé hajtott és elütötte Szilágyi Gábor alpolgármestert valamint egy közterület-felügyelőt.

A sérültekhez mentőt kellett hívni, az alpolgármester ugyanis a fején és két lábán is megsérült, míg a közterületes átesett a motorháztetőn. Szemtanúk szerint az ütközéskor az alpolgármester olyan erővel csapódott a szélvédőnek, hogy betört. Az esetet nemcsak több helyi látta, hanem az önkormányzat térfigyelő kamerája is rögzítette.

Szándékosan elütötték a dömösi alpolgármestert

További részletek Dömös Facebook oldalán található ITT és ITT!

A gázolót őrizetbe is vette több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT