Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Augusztus 26. 07:50, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Rabolt is a piliscsévi megrontó? - FOTÓK

Rabolt is a piliscsévi megrontó? - FOTÓK

Összehangolt rendőri akció keretében szombaton fogták el a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint augusztus 21-én Pilismaróton durva rablást követett el. Vélhetően a férfi azonos a piliscsévi megrontóval.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint L. László a délutáni órákban saját háza kertjében támadt rá a sértettre, bántalmazta az asszonyt és eltulajdonította különböző értékeit. A rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, a széleskörű adatgyűjtés során még a bűncselekmény elkövetésének napján azonosították a 33 éves piliscsévi férfit, aki a gyanú szerint azonos a már előkerült piliscsévi lányokkal eltűnt megrontóval.

Rabolt is a piliscsévi megrontó?

A gyanúsított ellen - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, amelynek során előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Blikk szerint a férfi saját kertjében támadt rá azidős asszonyra, akinek fülbevalóit kitépte, aranygyűrűjét és kevéske pénzét is elrabolta. A kisnyugdíjast annyira összeverte egy széklábbal L. László, hogy még mindig kórházban ápolják.

Rabolt is a piliscsévi megrontó?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT