Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Február 07. 06:00, szombat | PR
Forrás: (x)

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térség településein hivatali ügyintézéssel együtt - Gyémánt Temetkezési Kft.

Az esztergomi Gyémánt Temetkezési Kft. teljes körű temetkezési szolgáltatással, több éves szakmai tapasztalattal, korrekt és díjmentes tájékoztatással segít a temetés megszervezésében és lebonyolításában. Addig ne döntsön a temetéssel kapcsolatban amíg nem kapott a Gyémánt Temetkezési Kft-től teljeskörű felvilágosítást.

"Nem kell minket választania, de díjmentes tanácsainkkal, jelentős összeget takaríthat meg" - vallja a cég vezetése!

Szolgáltatási terület főként az esztergomi temetőkre terjed ki, de a cég vállalja az elhunyt vidéki temetőbe való szállítását, és teljeskörű temetési szertartás lebonyolítását a környező településeken: Dorog, Kesztölc, Pilisszentlélek, Sárisáp, Tokod, Tát, stb... hivatali ügyintézésekkel együtt.

Gyémánt Temetkezési Kft. Esztergom

Kórházban bekövetkezett halálozás esetén:
Az elhalálozás helye szerinti osztályt (belgyógyászat, kardiológia, stb.) szükséges felkeresnie. Itt kapja meg az elhunyt személyes tárgyait, személyi igazolványát és a zárójelentést. Ha a boncolás mellőzését szeretné kérni, ezen az osztályon kell kitöltenie-aláírnia a kórház által alkalmazott formanyomtatványt.

A patológiai osztályra (bonc) nem szükséges elfáradnia!! A Halottvizsgálati Bizonyítvány beszerzését Gyémánt Temetkezési Kft intézi.

Amennyiben befárad a cég irodájába, nyugodt körülmények között átbeszélheti munkatársaikkal az ilyenkor szükséges teendőket, melyeket teljes mértékben el tud intézni a Gyémánt Temetkezési Kft Ön helyett.

Temetési díjtételek:

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

A halotti anyakönyvi kivonathoz szükséges dokumentumok ITT!

A Gyémánt Temetkezési Kft elérhetőségei és tovább tudnivalók a temetésekkel kapcsolatban a www.gyemanttemetkezes.hu oldalon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.