Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Június 12. 08:45, csütörtök | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Újabb részletek Harry herceg esztergomi és bélai látogatásáról

Újabb részletek Harry herceg esztergomi és bélai látogatásáról

Esztergomban egy esküvőn járt Harry herceg, ráadásul a közelben bulizott is, írtuk mindezt a minap. A Bors újabb információkat közölt az angol királyi sarj esztergomi és felvidéki látogatásáról.

Az esztergomi Bazilikában járt a hétvégén Harry herceg, aki egyik barátjának esküvőjén vett részt, majd a lagzin Párkány közelében a bélai kastélyban bulizott. A Bors felkereste a bélai kastély igazgatóját, Thomas Lechner pedig elmondta, 250 vendég három napon át mulatott, köztük pedig Harry is.

Épp olyan ember volt, mint a többiek. Pénteken érkezett meg, akkor cigányestet tartottunk, egy négyfős dunaszerdahelyi zenekar zenélt és kerti parti, sütögetés volt. Szombaton Esztergomban volt az egyházi esküvő, este héttől pedig a fogadás az úgynevezett Orangerie-ben” – fejtette ki az igazgató, aki hozzátette, hogy vendégek egyáltalán nem fényképezhettek. Ezzel együtt a nemzetközi bulvársajtóban már kész vagyonokat ígérnek egy-egy Harry-s esztergomi vagy bélai fotóért.

A kastély igazgatója kitért arra is, hogy korábban is volt már több prominens vendégük, köztük királyi leszármazottak, de a számukra biztosított diszkréció miatt, nem nevez meg senkit.

A Bors mindemellett még bennfentes információkra hivatkozva arról is beszámolt, hogy Harry-ék muzslai borokat ittak, illetve barátnője, Chelsy Davis a párkányi Thermal Hotelben szállt meg. Ennek megerősítése lehet, hogy az egyik szlovákiai újság szerint a herceg Chelsey-vel Pozsonyban töltötte az elmúlt hétvégét, ráadásul ezt az információt a Buckingham-palota is megerősítette.

Kapcsolódó cikk:
Olvasói fotó Harry hercegről a Bazilikában

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.