Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Február 18. 07:27, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Újra Horror Színház Esztergomban

Újra Horror Színház Esztergomban

Ismét várja a nézőket az esztergomi Horror Színház február 27-től a művelődési házban. Jelenleg a térségben az egyetlen olyan színházi lehetősége, amely minden hónapban felnőtt előadásokat játszik.

A Horror Színház Magyarország első és egyetlen valódi horrorszínháza, Esztergomban, mely horror és thriller témájú drámákat mutat be színpadon. Eltérően attól, amit ma a legtöbben a horror szó hallatán gondolnak, nem sokkoló produkciókat láthat a közönség, hanem olyan hatáselemekkel, hangulattal működő színházi előadásokat, melyeken mára már klasszikussá vált alaphelyzetekben láthatjuk, hogyan reagálnak emberek a szélsőséges szituációkra.

A Horror Színház előadóira olyan szerzők gyakorolnak nagy hatást, mint Bram Stoker, H.P. Lovecraft és Stephen King.

MŰSOR
február 27. (péntek) 19:00 - Telihold
február 28. (szombat) 19:00 - Az utolsó ember
március 27. (péntek) 19:00 - Telihold
március 28. (szombat) 19:00 - Az utolsó ember
április 24. (péntek) 19:00 - Éjjeli pihenő
április 25. (szombat) 19:00 - Telihold
május 29. (péntek) 19:00 - Éjjeli pihenő
május 30. (szombat) 19:00 - Az utolsó ember
június 26. (péntek) 19:00 - Telihold
június 27. (szombat) 19:00 - Éjjeli pihenő
június 28. (vasárnap) 19:00 - Az utolsó ember

Telihold leírása:
Val és Oli munkatársak. Oli egyre jobban belesüpped a munkahely nyomasztó légkörébe, így azonnal megragadja a lehetőséget, mikor Val elhívja, hogy töltsenek egy hetet távol a várostól. Az erdei házba érkezve nem a várt körülmények fogadják őket, és hamarosan rájönnek, az erdőben ragadtak. A szokatlan helyzet lassan felőrli minden idegszálukat, és mérlegre kerül, vajon egymással vagy a környezetükkel nehezebb-e szembenézniük. Leszáll az est, teherbíró képességük pedig a pár szál gyertyájukkal együtt egyre jobban fogy.

Az utolsó ember leírása:
A Földet egy rohamosan terjedő járvány szinte teljesen kipusztította. Az emberek szinte mind halottak. Az utolsó túlélő sötét menedékében tengeti napjait. Nincs kihez szólnia, a magány és a kilátástalanság lassan felőrli. Egy nap azonban megváltozik minden, de nem sejti, hogy ez a változás kihatással lesz sorsára, és rövidesen szembe kell néznie félelmeivel: mert az emberek szinte mind halottak, de már közel járnak.

Éjjeli pihenő leírása:
A rádiós műsorvezető átszerződni készül egy másik csatornához. Új munka, új város. Éppen lakásnéző körútjáról tart hazafelé, amikor autója defektet kap a kihalt országúton. Nem sokkal később a sötétből feltűnik egy idegen, aki felajánlja a férfinak, hogy nála megvárhatja a reggelt, és akkor elviszi a legközelebbi szervizhez. A közeli házhoz érkezve a műsorvezető még nem sejti, hogy az este java még csak most következik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.