Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Január 16. 16:35, csütörtök | Belföld
Forrás: ujasz.hu

VV Iza gond nélkül meztelenkedik és szexel - ha mások is

VV Iza gond nélkül meztelenkedik és szexel - ha mások is

Apja tudta nélkül költözött a villába.

Beköltözése előtt izgalmas információkkal szolgált a VV6 bombázója, Iza, aki szingli, hozzá van szokva a kamerákhoz, és bizony a szextől sem zárkózik el a luxusbörtön falain belül. Továbbá a lány szülei kétéves korában elváltak, az édesanyjával él, apukájával alig tartja a kapcsolatot. A csinos versenyző elmondta: a családfő arról sem tud, hogy beköltözött a villába.

Az eddigi adások alapján VV Iza tűnik a legvisszafogottabbnak a ValóVilág 6. szériájának lányfelhozatalából, de még a műsor előtt elmondta, akár szexelne is a kamerák előtt, nem várja kint a szerelme.

– Jelenleg nincs párom. Nyitott vagyok mindenre, szívesen megismerkednék valakivel a műsorban. Persze egy héten belül senkivel sem jönnék össze, de látok rá esélyt, hogy akár szerelmes is lehetek, ha elég időm van – kezdte a 20 éves szépség, aki cseppet sem szégyellős, simán pucérra vetkőzik a villában, számára csak az a fontos, hogy előtte más is megtegye.

– Engem nem zavarnak a kamerák, hozzá vagyok szokva. Elsőként biztosan nem szexelnék a villában, mert az egy pecsétet nyom az emberre, de akkor már más, ha valaki megtette előttem. Akkor lehet, hogy én is benne lennék. Így vagyok egyébként a meztelenkedéssel is. Biztosan nem én leszek az első, aki fürdőruha nélkül zuhanyozik, de pár hét múlva már biztosan benne leszek, mert elég kényelmetlen a bikini – mondta a Hír24-nek Iza, aki még egy megdöbbentő titkot árul el.

– Apukámmal nem szoktam beszélni, legutóbb hatéves koromban töltöttünk együtt több időt, amikor elmentünk nyaralni. Azóta csak és kizárólag hivatalos ügyek miatt találkoztunk, ha nagyon muszáj volt. Nem mondanám, hogy utálom vagy szeretem, csak nagyon nem értek egyet azzal, ahogyan a válást kezelte. Semleges nekem, majdnem olyan, mint egy idegen.

Eszembe jutott, hogy apu mit fog szólni, ha meglát. Kíváncsi leszek, hogy felkeres-e azért, mert ismertebb lesz a nevem. Mindenesetre én ezután sem szeretnék közelebb kerülni hozzá. Nekem az anyukám a családom, nála jobban senkit sem szeretek a világon – mesélte a Storyonline-nak a lány.

Címkék: VV Iza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk