Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Július 24. 12:11, csütörtök | Helyi
Forrás: RTVE - fotó: facebook.com/winkfeincsaba

Winkfein Csaba a dorogi MSZP-s polgármesterjelölt

Winkfein Csaba a dorogi MSZP-s polgármesterjelölt

Az MSZP Dorog Térségi Szervezetének július 23-án tartott taggyűlésén, egyhangú szavazással megválasztották a 2014-es dorogi önkormányzati választás jelöltjeit.

A taggyűlés kezdetén jelentette be Dr. Tittmann János, hogy kilép a pártból, a továbbiakban nem kéri az MSZP támogatását. A jelenlegi szocialista polgármester 20 éve vezeti a várost. A tagság megvitatta és tudomásul vette az új helyzetet, majd egyhangúlag arról döntöttek: az MSZP Dorogon önálló polgármester-jelöltet állít.

Célunk az elnökség és a tagság egyetértésével egy nyitott és fiatalos program megvalósítása, amely során egy szervezetében és arculatában megújult helyi MSZP-vel fognak találkozni a választók” – jelentette ki Winkfein Csaba polgármesterjelölt.

Az MSZP Dorog Térségi Szervezetének elnöke hozzátette, hogy személyesen fogják felvenni a kapcsolatot a választókkal, és az igényeket felmérve valódi alternatívát kívánnak nyújtani. A tagság kiemeltnek tartja, hogy valódi párbeszédet alakítson ki a lakosokkal, akik így nemcsak résztvevőivé, hanem alakítóivá válhatnak az általuk megválasztott városvezetés programjának. - hangzott el a taggyűlésen. A tagság egyetértett abban, hogy a fiatalos lendület, a tapasztalat és az építkezés jegyében dolgoznak a dorogiakért.

A következő hetekben keresik a kapcsolatot a város civil szervezeteivel, vállalkozóival, és város lakosaival, akikkel közös programot kívánnak kialakítani. A taggyűlés döntött a dorogi képviselőjelöltek személyéről. A nyolc választókerületben a következő jelölteket indítják: 1.vk. Cserna János, 2.vk. Éberhardt Sándor, 3.vk. Kontra Sándor, 4.vk. Svájczer Tibor, 5.vk. Király Erzsébet, 6.vk. Szigligeti Renáta, 7.vk. Winkfein Csaba, és 8.vk. Nébel József Ferenc.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT