Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Szeptember 11. 19:02, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Angliába menekül a pénztelenség elől VV Fecó

Angliába menekül a pénztelenség elől VV Fecó

Gyári melós lesz.

Elhagyja az országot VV Fecó. Sokáig úgy tűnt, a ValóVilág dumagépe az egyik legsikeresebb karriert építette fel a valóságshow után: éneklésbe kezdett, azonban a lelkesedés idővel alábbhagyott. Fecó nem tudta eltartani családját a zenélésből, a dinnyeszezonnak is vége, így új kereseti forrás után kellett néznie.

„Sziasztok! Milyen érdekes, hogy egy éve szeptember 15-én a beszavazóshow-ra készülődtem a ValóVilágba, most meg pakolok Angliába. De kemény! Nem tudok megülni a valagamon! Hát reszkess Anglia, mert VV Fecó nemsokára ott lesz! – osztotta meg a dumagép a rajongóival a Facebookon. A volt mulatós énekes nemrégiben mesélte el lapunknak, hogy nem jött be neki a zeneipar, sok emberben csalódott, és korántsem olyan jövedelmező szakma az éneklés, mint azt gondolta, ezért kellett dinnyét árulnia a nyáron.
– Egy nap alatt több mint tízezer forint tiszta haszon szokott bejönni a dinnyézésből. Ez egy héten átlagosan hatvanezerre rúg, egy nyár alatt pedig körülbelül félmilliót jelent. Muszáj megállás nélkül dolgoznunk, hiszen jelenleg ez a család fő bevételi forrása – mesélte az Új Ásznak Fecó júliusban. Mivel a dinnyeszezonnak vége, új jövedelemforrás felé kellett néznie a valósághősnek, de szülei egyáltalán nem támogatják terveit, rettentően féltik.
– A testvérem egy hét múlva utazik Angliába. Bevallom őszintén, a család nem örül ennek – kezdte lapunknak Endre.
– Sajnos Fecó nem tudott elhelyezkedni itthon, és pénzre van szükségük, így az utazás maradt az egyetlen megoldás. A sógornője már régebb óta dolgozik kint, ő csábította Fecót is, hogy próbáljon szerencsét. Gyári munkás lesz. Ha bejön neki az angliai élet, akkor három hónap múlva kiviszi Angélát és a gyereket is – folytatta a dumagép testvére.
– Anyukánk retteg, hogy alig fogja ezentúl látni Fecót a hatalmas távolság miatt, és a repüléstől is nagyon félti. Egyetlen dologgal lehetett megnyugtatni: elmagyarázta neki a testvérem, hogy ha összejön neki a kinti munka, akkor anyagilag bennünket is tud majd támogatni – tette hozzá Endre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.