Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Május 19. 11:11, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/bors

Balfácán tolvaj Esztergomban - ijedtében magát szívatta meg

Balfácán tolvaj Esztergomban - ijedtében magát szívatta meg

Kissé szokatlan és talán kabaréba illő esztergomi ügyre lett figyelmes a Bors: egy tolvaj akart besurranni az egyik ház kertjébe, ám megzavarták közben... Végül nem okozott kárt senkinek, csak magának.

A Borsonline.hu számolt be arról a szokatlan felhívásról, amit egy esztergomi családanya tett közzé egy kerékpár fotójával együtt a legnagyobb közösségi oldalon a minap.

„Szeretném megtalálni a tulajdonosát, hogy egy magyarázat ellenében – hogy miért is akart átmászni a kerítésünkön – vissza adhassam neki” – írta Kaposvári Krisztina.

Mint kiderült a bicikli tulajdonosa Esztergom családi házas részén akart átmászni egy kerítésen – úgy, hogy a kerékpárt használta emelvénynek –, ám megzavarták.

„A házban aludtunk a gyerekeimmel, ezért az egészről nem tudtunk semmit. Az egyik ismerősünk lett figyelmes a kerékpáros besurranóra az utcán. Mikor a tolvaj meglátta, azonnal menekülőre fogta, a kerékpár sem érdekelte. Sötét volt, fekete ruhát viselt és még a kapucniját is a fejére húzta, ezért nem tudunk személyleírást adni” – mondta a Borsnak Kaposvári Krisztina, aki a biciklit bevitte a ház kamrájába, ám nem hagyta nyugodni az eset. Ezért közzétette a felhívást az interneten. És, hogy mennyi esélyt lát arra, hogy jelentkezik a bringájáért a férfi?

„Nem sokat” – folytatja az asszony, aki azt is elmondta, nem először akartak hozzájuk betörni, sőt egyszer meg is esett.

„Tavaly valaki bemászott, és ellopta a fűnyírónkat. De nem volt neki elég, a kamrát is felgyújtotta. Mire hazaértem a tűzoltók már a ház előtt voltak. Most azért jobban jártunk...” – zárta a Borsnak adott interjút az esztergomi nő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.