Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Október 01. 13:00, csütörtök | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

BicajNap Dorogon

BicajNap Dorogon

2015-ös évben a Szabadidősport éve 5. eseményeként Dorog Város Egyesített Sportintézménye a dorogi Sítechnikával közösen október 10-én rendezi meg a Dorog BicajNap-ot.

Az esemény egy családi program, amelyen nem verseny, nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel.

A kerékpározni vágyók két táv közül választhatnak. A rövid táv (10 km) egy könnyed városi túra, míg a hosszú táv (20 km) a terepet és a hosszabb tekeréseket kedvelőknek szól, hiszen a Dorogról Klastrompusztáig tart az útvonal.

Mindkét túra 9:30-kor a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadiontól indul (gyülekező 9:00-tól), és túravezetők kísérik a résztvevőket, így eltévedni senki sem fog. Miután a túrázók visszaérkeztek a Stadionba, a gyermekeknek lehetőségük lesz egy kerékpáros ügyességi akadályversenyen is részt venni, amelyen a legügyesebbet természetesen díjazzák. Mivel a túra vége várhatóan ebédidő tájékán lesz, ezért a szervezők minden velünk kerékpározót meghívják egy közös szabadtéri ebédre.

Az eseményen a részvétel ingyenes, azonban regisztrációshoz kötött. Regisztrálni a www.dorogisport.hu oldalon lehet.

Ha esetleg valaki úgy érzi, hogy nincsen megfelelő kerékpárja, de szívesen elmenne tekerni egyet, 500 Ft-os díj ellenében lehetőség van a dorogi Sítechnikától kerékpárt bérelni (korlátozott számban). Bérléssel kapcsolatban bővebb információ: sitechnika@printer-net.hu (Farda Zsuzsa)

A kerékpártúrán a 14 év alatti résztvevők számára a fejvédő használata kötelező! A 18 év felettiek fejvédő és láthatósági mellény nélkül csak saját felelősségre vehetnek részt. A túrán kizárólag megfelelő műszaki állapotú kerékpárral lehet részt venni (amelyet a rajt előtt a szervezők ellenőrizni fognak).

Bővebb információ:http://www.dorogisport.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.