Városlista
2019. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 21. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Bordélyházat üzemeltetett egy férfi Esztergom mellett

Bordélyházat üzemeltetett egy férfi Esztergom mellett

Egy családi házban fogadták a nők a kuncsaftokat.

Prostitúció elősegítésének bűntette miatt vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki Esztergom egyik környező településén két prostituáltnak biztosított egy házat ahhoz, hogy abban erotikus szolgáltatást nyújtsanak.

A vádlott 2017-ben az interneten ismerkedett meg egy olyan nővel, aki prostitúciós tevékenységet folytatott. 2018-ban élettársi kapcsolatot létesítettek és közös albérletbe költöztek. 2018 júliusában hozzájuk költözött egy fiatal felnőtt nő is, aki szintén prostitúciós tevékenységből tartotta fenn magát. 2018 augusztusától a vádlott a saját tulajdonát képező, Esztergom környéki településen található családi házában biztosította mindkét nőnek azt, hogy ott fogadják azokat a vendégeket, akik erotikus szolgáltatást kívánnak igénybe venni.

Az utcában lakó szomszédok 2018 szeptemberében jelezték, hogy a nők mire használják az ingatlant, így a rendőrség felszámolta az abban folytatott tevékenységet – közölte az ügyészség, mely a pontos települést nem nevezte meg.

A vádhatóság a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, pénzbüntetést szabjon ki.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 04:00, péntek | Helyi

Letartoztatták a két esztergomi betörőt

Elrendelte a bíróság a két férfi letartóztatását csütörtökön.

2019. Április 18. 15:43, csütörtök | Helyi

Csúnyán nekiment az oszlopnak Dömösön - FOTÓK

A sofőrt a mentők egy szabadnapos tűzoltó segítségével emelték ki az autóból és kórházba szállították.

2019. Április 18. 14:55, csütörtök | Helyi

A Világ Év Autója lett az új Suzuki Jimny

Rangos elismerésben részesült a vadonatúj Suzuki Jimny: a 2019-es Világ Év Autója versenyen (World Car Awards – WCA) első helyen végzett a Világ Év Városi Autója kategóriában.

2019. Április 18. 11:58, csütörtök | Helyi

Unokák! Értékes díjakat nyerhettek!

Pályázati felhívás óvodásoknak és kisiskolásoknak!