Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Május 20. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Csak a blogján látható Ördög Nóra babája

Csak a blogján látható Ördög Nóra babája

Az apuka, Nánási Pál filmre vette kislánya születését.

Ördög Nóra egyáltalán nem félt a természetes szüléssel járó fájdalomtól, miközben a legtöbb híres kismama éppen ezért csakis császárral hajlandó szülni. A népszerű műsorvezető határozottan elutasította a művi beavatkozást csöppsége születésekor. Ragaszkodott ahhoz, hogy természetes úton hozza világra Micit, melyet a Best magazin információi szerint férje is megörökített.

- Számítottam rá, mégis felfoghatatlan, hogy pár óra leforgása alatt ennyire képes megváltozni minden. Anyuka lettem! Család lettünk – posztolta kislánya megszületésekor saját blogjában Nóra, aki az elmúlt néhány évben rengeteget tanult önmagáról, a nőiségről, a női szerepekről.

Ördög Nóra ragaszkodott ahhoz, hogy kislányát természetes úton hozza világra, hiszen számára különösen fontos, hogy minden lehetséges módon átélje az anyaság élményét, annak minden fájdalmával, örömével együtt. Egyébként sem akart időzített, mesterséges módon szülni. Az elmúlt évek alaposan megtanították arra, hogy bizonyos dolgok úgyis akkor történnek meg, amikor meg kell történniük. A természetes szülés ugyanakkor más, elsősorban lelki többlettel is jár. A szakértők szerint fontos, hogy a kismama és a baba együtt élje át a születés minden pillanatát, erősítve ezzel az összetartozás élményét – írja a Best magazin.

Nóra és párja, a fotós Nánási Pál feltett egy képet az internetre babájukról, de a következő szöveget írták hozzá: A kép a szerző tulajdona. Nem felhasználható, csak a link megosztása lehetséges.

A Best szerint az is érdekes kérdés, vajon mi lesz azzal a filmmel, amit Nánási Pál, az édesapa forgatott a szülőszobában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.