Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Július 06. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Fesztivalsziget Esztergom

Duna Party Fesztivál: különleges koncertek Esztergomban

Duna Party Fesztivál: különleges koncertek Esztergomban

Charlie, Ladánybene27, Balázs Fecó, Antifitness Club és még jó pár előadó lép fel Esztergomban július 19-étól a Rugby Club Hotel rendezvényterületén tartandó Duna Party Fesztiválon.

Kétnapos zenei fesztivál indul július 19-től Esztergomban, a neves fellépőket felsorakoztató programok a nyári Fesztiválsziget eseménysorozat részei, mely újra felpezsdíti az esztergomi nyári éjszakákat. Az eseménynek a Rugby Club Hotel külső rendezvényterülete biztosítja a helyszínt a Prímás szigeten. A részletes program a www.fesztivalsziget.hu oldalon található meg.

A júliusi Duna Party koncertekre az Esztergomi Vitézek SE rögbicsapat Prímás-szigeti központjában kerül sor. A Duna Party Fesztivál fellépőinek meghívásánál a szervezők előtérbe helyezték, hogy egy-egy zenei irányzat kiemelkedő sikerű képviselői lépjenek fel a kétnapos programsorozaton.

Péntek estének a Forget Russel nevű zenekar vág neki, őket Kiss The Sky követi, majd a legrangosabb hazai díjátadók felfedezett csapata, illetve később az év együtteseként is díjazott Antifitness Club folytatja az estét. Fél 10-kor pedig az ország elsőszámú reggae együttese a Ladánybene27 pezsdíti tovább a hangulatot. Az éjszaka levezetésért pedig Eznemjazz zenekar fog felelni.

A szombaton ismét igazi különleges koncertekre invitálják a szórakozásra és kikapcsolódásra vágyókat a szervezők. Ezen a napon hallhatjuk a Blues Revolver és a Come On zenekarokat. Őket követi az első hazai hard-rock zenekar alapítója, vagyis Balázs Fecó, aki azóta lenyugodott és több mint tíz albumot adott ki pályája során, és számos film és színházi darab zenéjét is megalkotta. Balázs Fecót követi a „jég dupla whiskey-vel”, „az légy, aki vagy”, „nézz az ég felé” és még legalább egy tucat sláger előadója Charlie.

Kétnapos rendezvényre kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget biztosítanak a szervezők, sőt azok között, akik elővételben megváltják a bérletet egy új Neuzer kerékpárt is kisorsolnak!

Elővételi jegy és bérletvásárlás itt lehetséges.

Az InfoEsztergom.hu legújabb játékán pedig már a Fesztiválsziget Esztergom augusztusi rendezvényére is lehet jegyet nyerni!

A fesztivál programja

PÉNTEK

17.00 FORGET RUSSEL
18.00 KISS THE SKY
19.30 ANTIFITNESS CLUB
21.30 LADÁNYBENE 27
23:30 EZNEMJAZZ

SZOMBAT

16.45 BLUES REVOLVER
17.45 COME ON
19.30 BALÁZS FECÓ
21.00 CHARLIE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.