Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Március 19. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Dupla siker az esztergomi vívótól

Dupla siker az esztergomi vívótól

Egymás után két sikert is kivívott Molnár Endre, a Szent György Vívó Egyesület tőrvívója.

A Szent György Vívó Egyesület legjobb tőrvívója, Molnár Endre, gyors egymásutánban két szép eredményt harcolt ki a pástokon. Egy héttel ezelőtt az U14-es európai körverseny kunszentmiklósi állomásán nemzetközi mezőnyben került a legjobbak közé. A két forduló körmérkőzés után a 6. helyen jutott a direktkiesés táblára az esztergomi vívó, melyben szép győzelmekkel került a legjobbak közé. Itt a ranglistavezető és végső győztes ellen nem sikerült a meglepetés, és a 6. helyen végzett.

A hétvégén Budapesten Magyar Kupa hazai válogató verseny következett, melyen a serdülő korosztályban, idősebbek közt indult. A selejtezők után a direkt kieséses táblán egyre javuló formát mutatva győzte le ellenfeleit, majd a legjobb 8 közt is sikerrel vette az első akadályt és a legjobb 4 közé került. Itt sajnos ismét a ranglistavezető és végső győztes következett, így Molnár Endre az értékes 3. helyen végzett.

Teljesítményével azt is kivívta, hogy a március végén Esztergomban sorra kerülő utánpótlás válogatott edzőtáborba is meghívást kapjon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban