Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Szeptember 02. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Együtt énekel az álompár

Együtt énekel az álompár

Nagy az összhang Vágó Betti és Nagy Sanyi között - befejezik egymás mondatait és most közös klipet is forgattak a színházi berkekben álompárként színészek.

Ugyan Betti az Operett, Sanyi pedig a Madách Színház színésze, mégis játszottak már együtt, és az eddigi közös fellépések ihlették a dalt, Marc Anthony You Sang to Me című nótáját dolgozták fel.

A klip előkészítő munkálatai majdnem egy hétig tartottak, így viszont a forgatás csak két napot vett igénybe. "Volt olyan pillanat, hogy azt gondoltuk, fel kell adnunk a terveinket, mert az iszonyatos hőség ellenére olyan szúnyog invázió volt, hogy alig lehetett a parkban megmaradni. Mondhatjuk, hogy véráldozatot hoztunk a klip érdekében? Viszont aztán az égiek megsegítettek bennünket, mert az első forgatási napon teljesen eltűntek a vérszívók."- mesélte Sanyi.
A színész már készített videoklipet korábban is, Bettinek azonban ez volt az első forgatása. "Nagyon kalandos volt ez a két nap! Az éttermes jelenetnél például igazi vörösborral öntötték le pincér ruháját, de a jelenet sajnos nem sikerült, így új inget kellett hozni. Aztán másodszorra is neki rugaszkodtunk a felvételnek, de az sem lett tökéletes, így ismét egy új ruhadarabra volt szükség... Harmadszorra már minden flottul ment." - mondta a színésznő mosolyogva.

A klipben a két főszereplőn túl feltűnik egy kutya is, végül ő hozza össze a szerelmeseket. Az eb nem a színészeké, ő szintén "szerepet játszott". "Bettinek nem volt könnyű kutyatulajdonost alakítania, mert régen volt egy rossz tapasztalata egy német juhásszal, de a blöki kiképzőjének sikerült őt teljesen megnyugtatnia. Úgyhogy végül Betti megszerette a fegyelmezett kutyust." - mesélte Sanyi. "Nekem ez volt az első klipforgatásom, az elején izgultam is, de Sanyival már összeszokott páros vagyunk a színpadon és ez sokat segített. Nagyon élveztem a közös munkát, és már a jövőbeni terveket kovácsoljuk." - árulta el Betti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.