Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2019. Április 27. 09:20, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Esztergomban ünnepeltek a rendőrök

Esztergomban ünnepeltek a rendőrök

Kitüntetéseket is átadtak az esztergomi várban tartott ünnepi állománygyűlésen pénteken.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság április 26-án Esztergomban rendezte meg a Rendőrség Napja alkalmából tartott ünnepi állománygyűlését. Az ünnepségen Farkas Gábor dandártábornok, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adott át elismeréseket azoknak, akik sokéves munkájukkal, példaértékű szolgálatellátásukkal kiérdemelték kollégáik és parancsnokaik elismerését.

Komárom-Esztergom megye polgármesterei is szép számmal adtak át jutalmat azoknak a rendőröknek, akik sokszor szabadidejüket is arra áldozták, hogy lakóközösségükben fokozzák a lakosság szubjektív biztonságérzetét, biztosítsák az ott élők nyugalmát.

Romanek Etelka polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy a jövő generációjának biztonságos jövőjét ma kell megteremteni, nemcsak beszélni róla, hanem tenni is érte, ahogyan ezt rendőreink teszik.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság részéről 29 rendőrségi dolgozó munkáját ismerték el. A települések vezetői 38 rendőrt jutalmaztak. Az Országos Rendőr-főkapitányság központi ünnepségén három fő részesült jutalomban.
A rendezvényen Farkas Gábor megyei rendőrfőkapitány mellett Kancz Csaba megyei kormánymegbízott, Steindl Balázs, a megyei önkormányzat alelnöke, Szerencsés László, a megyei iparkamara elnöke, a megyei rendőrkapitányságok vezetői és munkatársai és a térség polgármesterei vettek részt.

A Vármúzeum Lovagtermében rendezett eseményen Horányi László Jászai Mari-díjas színművész lányával, Horányi Juli énekesnővel adott műsort.

Címkék: esztergom, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.